hocam 10dk furmarkta 76 derece görmüş param güvende ile almak zorundayım taksit için 2060lara baktım daha ucuza bulamadım zaten hala iptal edebilirim öneriniz varsaPG bedeli dahilse kötü değil hangi modeli? sıcaklıkları vs nasıl?
göremedim hocam o fiyatlara başka sizin öneriniz nedirAlınmaz, RTX 2060 Super olsa neyse ama 6 GB versiyon için bu fiyat fazla.
o kadar fazla değil bence ama hakkı 5 - 5.5 arasıAlınmaz, RTX 2060 Super olsa neyse ama 6 GB versiyon için bu fiyat fazla.
Sıcaklık fena değil marka modeli nedir? bide pg bedeli ve taksit işin içine girerse zaten bu fiyattan aşağıya bulamazsınız gibi bir şey.hocam 10dk furmarkta 76 derece görmüş param güvende ile almak zorundayım taksit için 2060lara baktım daha ucuza bulamadım zaten hala iptal edebilirim öneriniz varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
göremedim hocam o fiyatlara başka sizin öneriniz nedir
öyle gibi hocam msi ventus modeliSıcaklık fena değil marka modeli nedir? bide pg bedeli ve taksit işin içine girerse zaten bu fiyattan aşağıya bulamazsınız gibi bir şey.
bi süredir araştırıyorum bulamadım hocam maalesefO fiyatlara 6600 zorlayabilirsin.
Param güvendeyle satan bulmak mesele bide bulunca param güvende bedeli vs derken 5750 TL'ye 6600 bulmak kumardan başka bir şey olmaz adam 5300 falan düşecek ki anca siz pg ile 5750 getirin.O fiyatlara 6600 zorlayabilirsin.
ilanı almasam link atardım ama atamıyorum şuan ss atabilirim istersenizParam güvendeyle satan bulmak mesele bide bulunca param güvende bedeli vs derken 5750 TL'ye 6600 bulmak kumardan başka bir şey olmaz adam 5300 falan düşecek ki anca siz pg ile 5750 getirin.
Keşke ROG falan olsaydı ama piyasa arttı ventus biraz sıkıntılı model ama üzeceğini sanmıyorum en kötü ileride yükseltir elden çıkarırsınız.öyle gibi hocam msi ventus modeli
Gerek yok hocam her şey açık zaten bu paraya PG bedeli ile bu modelden üstü zor çıkar kafanıza takmayın kötü değil ileride yükseltirsiniz.ilanı almasam link atardım ama atamıyorum şuan ss atabilirim isterseniz
hocam rx 570 kullanıyorum şuan tek fanı düştü sıkıntılı çalışıyor mecbur kaldım biraz bi süredir bakıyordum fiyatlar çok uçmuş 3 4 bine 1650 satıyorlar düz bana mantıklı geldi foruma da sormak istedimKeşke ROG falan olsaydı ama piyasa arttı ventus biraz sıkıntılı model ama üzeceğini sanmıyorum en kötü ileride yükseltir elden çıkarırsınız.
sağ olun hocamKeşke ROG falan olsaydı ama piyasa arttı ventus biraz sıkıntılı model ama üzeceğini sanmıyorum en kötü ileride yükseltir elden çıkarırsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerek yok hocam her şey açık zaten bu paraya PG bedeli ile bu modelden üstü zor çıkar kafanıza takmayın kötü değil ileride yükseltirsiniz.