57k PC+ekipmanlar önerisi

Merhaba 57k ya PC ve klavye mouse monitör tavsiyesi
Dostum şimdi birşeyler öneririm fakat yakın zamanda çok çok iyi indirimler çıktı. Bence beklemelisin. Çok yakın zamanda her şey daha uyguna elebilir. Azıcık forumda aktif olursan anlarsın. Birde p bütçeye RTX 3080 veya RX 6800XT toplayabilirsin.

Dostum şimdi birşeyler öneririm fakat yakın zamanda çok çok iyi indirimler çıktı. Bence beklemelisin. Çok yakın zamanda her şey daha uyguna elebilir. Azıcık forumda aktif olursan anlarsın. Birde p bütçeye RTX 3080 veya RX 6800XT toplayabilirsin.
Rx6750xt li sistem yeter

İstersen şimdi fantezi sistem barça önerisi yapabilirim. Örnek "White Sİstem, ekipman, monitör"
İşte bütçeme göre öneri yapabilirsiniz yani kısacası istediğim 57k ya hazir sistem+ diğer ekipmanlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İstersen şimdi fantezi sistem barça önerisi yapabilirim. Örnek "White Sİstem, ekipman, monitör"
Bir öneriniz varmı

Son düzenleme:
İşte bütçeme göre öneri yapabilirsiniz yani kısacası istediğim 57k ya hazir sistem+ diğer ekipmanlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir öneriniz varmı
Dediğim gibi hazır sistem için beklemeniz lazım. Dün yazsaydınız mükemmel bir sistem vardı.

Merhaba 57k ya PC ve klavye mouse monitör tavsiyesi
Ekran kartı 3080'e indirilip Intel 12.nesil işlemcili bir sistem toplayabilirsiniz.

Fakat benim önerim şu şekilde;

Ekran kartı 3080'e indirilip Intel 12.nesil işlemcili bir sistem toplayabilirsiniz.

Yani hocam sırf monitör için 9k vermem o 9k nin 3k sini psuya veririm daha iyi açıkçası ben 1080p dede oynarım hocam bide şey iiii.... Kasa sanki yok ya

Son düzenleme:

o monitör var ya of ateş ediyor ateş, kendim kullanıyorum şahsen

Eee şey ssd hadi onu geçtim hdd bile koymamissin kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,309
Üyeler
198,292
Son üye
Enes_61
Geri