DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 12,883
Oha 100 tl üstüne 50 tl indirimin var çok iyiBen almıycam, indirimle Alıntıyı görüntüle bunu almayı planlıyorum.
Oha 100 tl üstüne 50 tl indirimin var çok iyiBen almıycam, indirimle Alıntıyı görüntüle bunu almayı planlıyorum.
Olmadı. Bazıları geldi.60 TL ye mekanik klavye sattılar ama siparişler iptal oldu.
Nasıl? Beğendi benim arkadaş da fikrini merak ettimBen aldım geldi çok güzel mouse tavsiye ederim bu fiyata
Günaydın dostum.dOha 100 TL üstüne 50 TL indirimin var çok iyi
forum.donanimarsivi.com
şimdi alsam gelir mi? fare ihtiyacım varBenimki geldi, ben bakamadım ama arkadaşım aldı. Şehir dışında olduğumdan.
Güzel olduğunu söyledi. Konu için eyvallah.
Post automatically merged:
Nasıl? Beğendi benim arkadaş da fikrini merak ettim
Normalde 150 TL'ye indirim vardı daGünaydın dostum.d
🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
güzel mouse basma hissi olsun rgb olsun falan gayet iyi bir yazılım uydurmaya çalışıyorum buna yazılım arıyorumBenimki geldi, ben bakamadım ama arkadaşım aldı. Şehir dışında olduğumdan.
Güzel olduğunu söyledi. Konu için eyvallah.
Post automatically merged:
Nasıl? Beğendi benim arkadaş da fikrini merak ettim
Malzeme kalitesi ne durumda hocamgüzel mouse basma hissi olsun rgb olsun falan gayet iyi bir yazılım uydurmaya çalışıyorum buna yazılım arıyorum