Düşüyorsa o sistemde başka bir sorun vardır. İşlemciyle alakası yok olayın.Saldım ya dm de 530 civarları yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600x ile kullanırken 1660s vardı işlemciyle ekran kartını aynı anda yükselttim
Artması değilde anlık düşmemesi lazımdı o düzeldi en azından 360hz monitör var 5600x de fightlarda 200 civarlarına düşüyordu ondan geçtim aslında
Aslında 3070 alıcaktım ekran kartı gerektiren oyun oynamadığım için çok yükseltmek istmedim ileriki zamanlarda yükseltirim zaten acelem yok2060S i kaça aldın?
Şu an o kadar düşüş yok valodaDüşüyorsa o sistemde başka bir sorun vardır. İşlemciyle alakası yok olayın.
Bakıyımİşlemci kaç w tüketiyor oyunda ve cpu z de bakar mısın?
İşlemci kaç w tüketiyor oyunda ve cpu z de bakar mısın?
1.152İşlemci kaç w tüketiyor oyunda ve cpu z de bakar mısın?
Kullanım %29 lardaİşlemci kaç w tüketiyor oyunda ve cpu z de bakar mısın?
Mesela 3070 veya 3080 alsam daha performanslı mı kullanırım 2060s darboğaz mı yaptırıyor mesela sistemeDostum FPS artmaması normal değil mi? Ryzen 5 5600 o ekran kartına fazla bile. 2060 Super o 5800X3D için çerez kalıyor. Sen 5600 ile kullanırken zaten ekran kartının FPS sınırındaydın.
Voltaj değil watt tdp ye bakar mısın?Mesela 3070 veya 3080 alsam daha performanslı mı kullanırım 2060s darboğaz mı yaptırıyor mesela sisteme
HayırFotmat attın mı işlemcii ekran kartı yükselttikten sonra
Anakartı güncelledim sadeceFotmat attın mı işlemcii ekran kartı yükselttikten sonra
İlgilendiğin için teşekkür ederim ben yatıyorum herkese iyi gecelerVoltaj değil watt tdp ye bakar mısın?
formatı atıyorsun sorun çözülüyor demedi demeHayır
Anakartı güncelledim sadece
İlgilendiğin için teşekkür ederim ben yatıyorum herkese iyi geceler