Sen de değiştir. Abi bu bol geldi. Smol beden alabilir miyim diye.Kendinden haberin yok amd danboyu filanda değilim sadece daha once intel kullanmadığım için güvenemiyorum bol çıkarsa diye
Herhalde çarşıdan kıyafet alıyor.Dostum, Intel merdiven altı üretilen bi firma değil. Son derece düzgün ve kaliteli, AMD gibi. Intel alsan gibi sıkıntı çıkacak? İki marka da alınabilir.
Neden kızgın atıyorsun?Herhalde çarşıdan kıyafet alıyor.
AMD=Kiğılı
Intel = Salı pazarı
Kale alıpta cevapladın. Intel e merdiven altı üretici sıfatını yapıştıran ilk kişi.Neden kızgın atıyorsun?
Dostum mesajımı düzgün okuduğuna emin misin? Ben mi demişim Intel'e merdiven altı diye?Kale alıpta cevapladın. Intel e merdiven altı üretici sıfatını yapıştıran ilk kişi.
Dostum mesajımı düzgün okuduğuna emin misin? Ben mi dedim sen dedin diye?Dostum mesajımı düzgün okuduğuna emin misin? Ben mi demişim Intel'e merdiven altı diye?
Ben düzgün okuduğumu düşünüyorum. Öyle bir yazmışsın ki Intel'e merdiven altı diyen ilk kişi benmişim gibi yazmışsın.Dostum mesajımı düzgün okuduğuna emin misin? Ben mi dedim sen dedin diye?
sdvdffengjrbnt boş demiştim gereksiz anlamındaSen de değiştir. Abi bu bol geldi. Smol beden alabilir miyim diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herhalde çarşıdan kıyafet alıyor.
AMD=Kiğılı
Intel = Salı pazarı
O bütçede en iyisi Intel. 20 fps falan kaybetmek istersen buyur AMD al.sdvdffengjrbnt boş demiştim gereksiz anlamında
Dostum hazır buradayken şu konuya açıklık getirebilir misin? Burada kim ne dedin anlamadım.O bütçede en iyisi Intel. 20 fps falan kaybetmek istersen buyur AMD al.
Ben düzgün okuduğumu düşünüyorum. Öyle bir yazmışsın ki Intel'e merdiven altı diyen ilk kişi benmişim gibi yazmışsın.
KKJFŞAKDFŞAKDŞA Hala orda mısın ya?Dostum hazır buradayken şu konuya açıklık getirebilir misin? Burada kim ne dedin anlamadım.