gta5 açıyosa rgb varsa sıkıntı yokbence ryzen 5 5600x alsın yeter açar o her şeyi anakarta falan da gerek yok![]()
gta5 açıyosa rgb varsa sıkıntı yokbence ryzen 5 5600x alsın yeter açar o her şeyi anakarta falan da gerek yok![]()
Kendinden haberin yok amd danboyu filanda değilim sadece daha once intel kullanmadığım için güvenemiyorum bol çıkarsa diyeAhkhdhdkasdkasdj aga boşver ya uğraşma. AMD fanboylarıyla uğraşılmaz.
Benim neyim varmış .d? Intel gayet iyi bir üretici. Size kalmış tabii seçmek.Kendinden haberin yok amd danboyu filanda değilim sadece daha once intel kullanmadığım için güvenemiyorum bol çıkarsa diye
Nice Greek boy.Kendinden haberin yok amd danboyu filanda değilim sadece daha once intel kullanmadığım için güvenemiyorum bol çıkarsa diye
İntel o bütçede daha performanslı daha f/p5850tl bareminde pc topluyorum işlemci intelle gelmeyin sadece amd yardımcı olursanız sevinirim
Bu forumun sahibi bile intel oyun odaklı amd hek konuda iyi diyor isim vermeyecem izlediğim diğer insanlardaİntel o bütçede daha performanslı daha f/p
Dostum, Intel merdiven altı üretilen bi firma değil. Son derece düzgün ve kaliteli, AMD gibi. Intel alsan gibi sıkıntı çıkacak? İki marka da alınabilir.Kendinden haberin yok amd danboyu filanda değilim sadece daha once intel kullanmadığım için güvenemiyorum bol çıkarsa diye
Boşver usta, fanboy'dan beklenenleri yapıyor işte.Dostum, Intel merdiven altı üretilen bi firma değil. Son derece düzgün ve kaliteli, AMD gibi. Intel alsan gibi sıkıntı çıkacak? İki marka da alınabilir.
Saygısızlık bu, o zaman kendin topla.Bu forumun sahibi bile intel oyun odaklı amd hek konuda iyi diyor isim vermeyecem izlediğim diğer insanlarda
Neden intel merdiven altı değil miDostum, Intel merdiven altı üretilen bi firma değil. Son derece düzgün ve kaliteli, AMD gibi. Intel alsan gibi sıkıntı çıkacak? İki marka da alınabilir.
Sayın Osmanlı Emir'i,Daha iyi çünkü prenses