58K sistem topladım, Ekleme, Çıkarma önerileriniz var mıdır?

Shadzooo

80+
Reaksiyon skoru
0
Fotoğraflarda sistemin tam hali 58k ya geliyor üzerine Max 2k daha bütçe çıkabilirim öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Uyumluluk konusunda da ufak şüphelerim var birbirinden bağımsız uyumsuz parçalar varsa uyarılarınızıda rica ediyorum arkadaşlar iyi forumlar
Screenshot_2025-05-22-11-26-23-372_com.android.chrome.webp
Screenshot_2025-05-22-11-26-26-693_com.android.chrome.webp

Ekler

• Screenshot_2025-05-22-11-26-17-857_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-05-22-11-26-17-857_com.android.chrome.webp
    65.2 KB · Hit: 36
Uyumluluk konusu islemci anakart olur.Geri kalanda darbogaz,pcie 3.0 4.0 girisleri vb sorunlar olur o kadar.Konunuza gelirsek bu butceye bu sistem alinmamasi gerek.Taksit mi alacaksiniz pesin mi?Sistem sadece oyun icin mi yoksa render vb islerde olacak mi

Peşin düşünüyorum fakat işlemciyi anakarti da çok düşük almak istemiyorum daha iyi önerileriniz varsa eğer

Fotoğraflarda sistemin tam hali 58k ya geliyor üzerine Max 2k daha bütçe çıkabilirim öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Uyumluluk konusunda da ufak şüphelerim var birbirinden bağımsız uyumsuz parçalar varsa uyarılarınızıda rica ediyorum arkadaşlar iyi forumlar Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bana göre eklenmesi gereken bir şey yok gayet iyi bir setup olmuş alacaksanız iyi günler de kullanın ancak AMD ekran kartı driver sorunu verebilir haberiniz olsun üzerine 4k daha koyup rtx 4070 alabilirsiniz.

Max 2k daha ekleme yapabilirim hocam keza 7800 sevdiğim bir kart sistemle alakalı mı sorun olabilir bileşenlerle diyorsunuz

Hocam anakart baya rezil 840 dediğin chipset a620 birde 7200 MHz AMD için gereksiz ve unstabil
60 bine aynı işlemci düzgün bir anakart ve 9070 xtli sistem daha mantikli
Kasa güzel sıvı soğutmadan anlamıyorum ama kule tipide olabilir bütçe icin

Görsellik şart değilse 360mm sıvı soğutma yerine forumda sık sık konuları açılan f/p hava soğutmalardan alıp 2k bütçe artırabilirsiniz. 2k de sizin artırma imkanınızı düşünürsek +4k cepte. Bu parayı daha iyi bir anakart ve daha iyi bir ssd için dağıtabilirsiniz. Veya rekabetçi oyun oynuyorsanız 14-15k civarına 7800x3d alabilirsiniz. Veya ekran kartı modelini yükseltebilirsiniz. Bu arada 4070 denmiş ama 7800xt daha güçlü. Üstüne para ekleniyorsa 4070 alınmaz.

9600x 9070xt 2tb M2 çıkar bu bütçeye sen 7200 rame ve 9700 e aioya para ödeyip gpuyu kismissin

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx
Nebi Akgün’ün 70k f/p sistem toplama videosu vardı. Ona bir bakabilirsiniz. İşinize yarayacaktır. Belki ramleri de değiştirmek isteyebilirsiniz.

Biraz görselimide tatmin etsin istiyorum hocam evet öyle bir durum var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram MHz arttırıp bi küçük daha performans olsun istedim aio ya gelirsek hocam görsel zevkimide tatmin etsin maksatlı tamamen

Hocam anakarti düşürüp işlemciyi 7500F yapar ramleri ışıksız alırsam evet bende alabiliyorum ama ekran kartı maxlamak için görselimden ve diğer parça performanslarımdan çokta kısmak istemiyorum açıkçası

Biraz görselimide tatmin etsin istiyorum hocam evet öyle bir durum var

Ram MHz arttırıp bi küçük daha performans olsun istedim aio ya gelirsek hocam görsel zevkimide tatmin etsin maksatlı tamamen

Hocam anakarti düşürüp işlemciyi 7500F yapar ramleri ışıksız alırsam evet bende alabiliyorum ama ekran kartı maxlamak için görselimden ve diğer parça performanslarımdan çokta kısmak istemiyorum açıkçası
Sistemi toplama amacınız nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,927
Üyeler
174,464
Son üye
dreammmaker
Geri