DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Yapma yaDaha fazla ürün kargolanmayacakmış.
Yapma yaDaha fazla ürün kargolanmayacakmış.
KEsin bilgi mi?Daha fazla ürün kargolanmayacakmış.
Madem stokta yok neden sürekli tekar koyuyorsunuz reklam gibi bir şey bence buMonoFiyat öyle söylemiş.
kargolanmazsa üşenmem 4 ayrı hesaptan 1 yıldız veririmBence reklam olması mantıksız çünkü siparişi iptal olanlar artık bu firmadan nefret ediyordur.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama bilemedim çoğu kişi artık önyargılıdır dediğin gibiBence reklam olması mantıksız çünkü siparişi iptal olanlar artık bu firmadan nefret ediyordur.
kargolanmazsa üşenmem 4 ayrı hesaptan 1 yıldız veririm
iyi niyet ile kötü niyet arasındaki fark burada ortaya çıkıyor demek ki. hayatında başarılar diliyorum.
bunu reklam için yapıyorlar ve elinde olmayan ürünü satıyorlarsa kötü niyetli onlar. ona karşı ben de kötü niyetli davranırım. sistemde yanlışlık olması farklı, reklam için böyle bir şey yapmak farklı. yanlışlık olsa ve herkesin siparişi iptal olsaydı hiç bir şekilde kötü yorumda da bulunmazdım. satın alanların bir kısmına gönderip, bir kısmını iptal ederlerse işler değişir.Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama bilemedim çoğu kişi artık önyargılıdır dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok ya? ulan ben ilk alanlardanim benimki niye kargolanmiyor madem başladın bir işe tam yap.Daha fazla ürün kargolanmayacakmış.