Siri
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Whatsapp hattından.Nerden yazıyoruz uygulamada asistan cevap veriyor sadece
Whatsapp hattından.Nerden yazıyoruz uygulamada asistan cevap veriyor sadece
TeşekkürlerWhatsapp hattından.
Bende söyledim müşteri memnuniyeti için 10 tl kupon verebiliriz dediler tamam dedim daha gelmedi kuponlar kısımda gözükmesi gerekiyor değilmi"merhaba iptal edilenlere kupon verildiğini duydum fakat benim hesabımda görünmüyor." yazdım direkt tanımladı
Bizimki 1 tuş basıyor 3 tane versem bunu alabilirmiyim acebaÇok bir şey beklemeyin bence, 10 senelik klavyemde bile yapabildiğim bir şeyi özellik olarak yazmışlar.
Alıntıyı görüntüle
Hediye çeki kısmında gözüküyor.Bende söyledim müşteri memnuniyeti için 10 TL kupon verebiliriz dediler tamam dedim daha gelmedi kuponlar kısımda gözükmesi gerekiyor değilmi
Yok gözükmüyor bende kupon için başvurunuzu yapıyorum tarzında bişey söyledi eleman sonrası yokHediye çeki kısmında gözüküyor.
Azıcık kizacaksiniz ben yeni üyelik açarak 50 TL değerinde hediyesi çeki aldım 2 adet ayakkabı sipariş verdim 1 hafta kargoya verme süresi vardı tam 1 hafta sonra 1 tane ürünü iptal ettiler diğerini gönderdiler bende haliyle sinirlendim stokta varken aldım sonra stok yok denildi kızdım baya sonra 50 TL değerinde hediye çeki tanimladilar extradanYok gözükmüyor bende kupon için başvurunuzu yapıyorum tarzında bişey söyledi eleman sonrası yok
Hocam arkadaşa 300vp lazım onun için uğraşıyorum işim olmaz normalde böyle şeylerle yinede tavsiye için teşekkürlerAzıcık kizacaksiniz ben yeni üyelik açarak 50 TL değerinde hediyesi çeki aldım 2 adet ayakkabı sipariş verdim 1 hafta kargoya verme süresi vardı tam 1 hafta sonra 1 tane ürünü iptal ettiler diğerini gönderdiler bende haliyle sinirlendim stokta varken aldım sonra stok yok denildi kızdım baya sonra 50 TL değerinde hediye çeki tanimladilar extradan
3 tane aldım 2 tanesi iptal 1 tanesi kargodaMonofiyat haksızlık yaptı bence bunu ürünüm iptal edildiği için söylemiyorum ilk başta sistem bir hata olduğunu ve alan kişilerin ürünlerinin iptal edileceğini söylediler nasıl bir sistem hata oluyor acaba? bu markanın çalışanları bunu kaç saat hiç fark etmedimi? ve aynı zamanda morhipo sitesinde'de ürünü aynı fiyattan satışa koymuşlardı iki yerde nasıl bir sistem sıkıntı olabiliyor? ve ürünün stokları kaç kere bitti ama sürekli stoğu yenilediler. ertesi gün bazı alanların ürünleri kargoya verilmişti tekrar sorduğumda ise ilk alan kişilerin ürünlerinin kargoya verileceğini ve yeterli stok olmadığını söylediler ilk başta alan herkesinki iptal edilecek demişlerdi ama kargoya verilmişti ve yeterli stok olmadığını söylediler yeterli stok yok ise neden sürekli stok bitince stok yenilendi. ve stok olmadığı için geri kalan kişilerin ürünlerinin kargoya verilmeyeceği iade edileceği söylendi pazartesi günü ise bazı alan kişilerin ürünleri kargoya verilmişti stok olmadığını ve iptal edileceğini söylemişlerdi yani marka 3 4 defa maalesef kullanıcılarını kandırdı. çok fazla mağdur var. ürünleri gelen ve kargoya verilen herkese hayırlı olsun.
Hayırlı Olsun3 tane aldım 2 tanesi iptal 1 tanesi kargoda
Saat kaçta almıştınız?3 tane aldım 2 tanesi iptal 1 tanesi kargoda
Sanırım bu 0850 252 40 00Hediye çekini almak için wp numaraları nerede yazıyor