Neler Yeni

🔥İndirim 59 TL Blue Switch Klavye MF Product Strike 0120 !

Ariseks

80+ Gold
An itibari ile ürünüm olduğu iddia edilen 20 liralık a101 klavyesinden bile dandik olan bir klavye geldi, lan e güzel kardeşim madem mal mal saçma sapan ürün yollayacaktın niye iptal etmedin? bu nedir ya? bide yükseltme ayağı bile kırık geldi...
Rezillik resmen.
Ama 10 liralık kuponla çözülcek iş değil gibi duruyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu ne rezillik önce yanlış fiyat de sonra kampanyalı stok de sonra kimininkini iptal et kimininkini gönder gönderdiğinde yanlış ürün olsun

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
15TL'lik set iptal edilmiş lakin 50TL'lik alt limitsiz hediye çeki hediye ettiler.

60TL'lik klavyeler gelen üründen farklı olursa firmanın THH ile arası bozulacak .

TEŞKİLAT

80+ Silver
Fena sinirlendirici bir durum N11 ne güzel iptal olunca adamlar gibi 50 TL hem de alt limitsiz kupon göndermiş, hepsiburada ve monofiyat'a bak bir de resmen dalga geçiyorlar en azından iptal oldu benimki de param eksiksiz hesabıma geçecek.

Sizlere kolay gelsin ama ellerini sağlam aynı ürün ulaşan kişiler çok şanslılar.

En İyi Cevap
2
Fena sinirlendirici bir durum N11 ne güzel iptal olunca adamlar gibi 50 TL hem de alt limitsiz kupon göndermiş, hepsiburada ve monofiyat'a bak bir de resmen dalga geçiyorlar en azından iptal oldu benimki de param eksiksiz hesabıma geçecek.

Sizlere kolay gelsin ama ellerini sağlam aynı ürün ulaşan kişiler çok şanslılar.
Nasıl ya? Benim 15 TL klavye de iptal oldu fakat kupon gelmedi. Nasıl alıyoruz?

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
An itibari ile ürünüm olduğu iddia edilen 20 liralık a101 klavyesinden bile dandik olan bir klavye geldi, lan e güzel kardeşim madem mal mal saçma sapan ürün yollayacaktın niye iptal etmedin? bu nedir ya? bide yükseltme ayağı bile kırık geldi...
Rezillik resmen.
Ama 10 liralık kuponla çözülcek iş değil gibi duruyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Keşke iptal etselermis bu ne ya

En İyi Cevap
2
Bu arada benim klavyem ilk kargoya verilenlerden fakat bayağı bayağı gecikti diğer arkadaşlara nazaran. Şimdi yolda, geliyor. Umarım membran çıkmaz.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
15TL'lik set iptal edilmiş lakin 50TL'lik alt limitsiz hediye çeki hediye ettiler.

60TL'lik klavyeler gelen üründen farklı olursa firmanın THH ile arası bozulacak .
N11de mi?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
N11 kuponunu talep mi ettiniz yoksa kendisi mi geldi?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Monofiyat GG

• Hahaha
Reaksiyonlar: Wedi

TEŞKİLAT

80+ Silver
N11 kuponunu talep mi ettiniz yoksa kendisi mi geldi?
Ben bilmiyorum daha doğrusu o ürünü almadım yukarıdaki arkadaş 50 TL kupon verdiler demiş ona istinaden öyle yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba Moderatör Bey, arkadaşlar soruyor 50 TL hediye çekini nasıl talep ettiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,965
Üyeler
164,072
Son üye
Babapiro_
Top Bottom