Israr et vermek zorundalar.Boşuna uğraşma bence ama canlı destekten
Israr et vermek zorundalar.Boşuna uğraşma bence ama canlı destekten
Bana da aynı cevabı verdiler şimdiBana dedi ki ne kuponu ( n11)
Öyle bir uygulamamız yok dedil3rIsrar et vermek zorundalar.
Ben bilmiyorum daha doğrusu o ürünü almadım yukarıdaki arkadaş 50 TL kupon verdiler demiş ona istinaden öyle yazdım.
N11de mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhaba Moderatör Bey, arkadaşlar soruyor 50 TL hediye çekini nasıl talep ettiniz?
Evet ,N11 teklif etti o şekilde aldım.N11 kuponunu talep mi ettiniz yoksa kendisi mi geldi?
Bende de 4 tane sipariş vardı bana verilmedi vallaEvet ,N11 teklif etti o şekilde aldım.
Bende 4 tane ürün siparişi olduğu için belkide miktar olarak 50TL verdiler.
Gelelnlere yanlış farklı ve çakma ürün geliyor.Umarım sizde öyle olmaz xDİki ürünüm de kargolandı
Müşteri hizmetlerine bağlanıp firmanın detaylı bilgilerini iste ve şikayet edeceğini söyle o zaman mail olarak dönüş yapıyorlar 50TL alt limitsiz çek hediye ediyorlar.Bende de 4 tane sipariş vardı bana verilmedi valla
Öyle gelirse sert kayaya çarpmışlardır demektir .Gelelnlere yanlış farklı ve çakma ürün geliyor.Umarım sizde öyle olmaz xD
Tamamdır uğraşıcamMüşteri hizmetlerine bağlanıp firmanın detaylı bilgilerini iste ve şikayet edeceğini söyle o zaman mail olarak dönüş yapıyorlar 50TL alt limitsiz çek hediye ediyorlar.
n11 i deneyeceğim 3 tane sipariş etmiştim modem alacağım olursa efsane olur. Hepsi burada cimri vere vere 10tl verdi.Müşteri hizmetlerine bağlanıp firmanın detaylı bilgilerini iste ve şikayet edeceğini söyle o zaman mail olarak dönüş yapıyorlar 50TL alt limitsiz çek hediye ediyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle gelirse sert kayaya çarpmışlardır demektir .
Vaktim bol ,uğraşırım.
Bunu gönderiyorlar, A101 klavyesinden hallice.Öyle gelirse sert kayaya çarpmışlardır demektir .
Vaktim bol ,uğraşırım.
RezillikBunu gönderiyorlar, A101 klavyesinden hallice.
MF Product Strike 0646 Kablolu Mekanik Hisli Membran Gaming Klavye Siyah
MF Product Strike 0646 Kablolu Mekanik Hisli Membran Gaming Klavye Siyah ürünü için aradığın avantajlı, en uygun fiyat monofiyat.com'da!www.monofiyat.com