🔥İndirim 59 TL Blue Switch Klavye MF Product Strike 0120 !

Arkadaşlar başka klavyesi gelen varmı herkese mi üstteki dandik klavyeden yollamışlar

Ben bilmiyorum daha doğrusu o ürünü almadım yukarıdaki arkadaş 50 TL kupon verdiler demiş ona istinaden öyle yazdım.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Moderatör Bey, arkadaşlar soruyor 50 TL hediye çekini nasıl talep ettiniz?
N11 kuponunu talep mi ettiniz yoksa kendisi mi geldi?
Evet ,N11 teklif etti o şekilde aldım.
Bende 4 tane ürün siparişi olduğu için belkide miktar olarak 50TL verdiler.

Şaka gibi ya diyorlarki kupon sağlayamayız şey diyorlar ürün stoğa girdiğinde tekrar sipariş verebilirsiniz

Evet ,N11 teklif etti o şekilde aldım.
Bende 4 tane ürün siparişi olduğu için belkide miktar olarak 50TL verdiler.
Bende de 4 tane sipariş vardı bana verilmedi valla

Bende de 4 tane sipariş vardı bana verilmedi valla
Müşteri hizmetlerine bağlanıp firmanın detaylı bilgilerini iste ve şikayet edeceğini söyle o zaman mail olarak dönüş yapıyorlar 50TL alt limitsiz çek hediye ediyorlar.

Gelelnlere yanlış farklı ve çakma ürün geliyor.Umarım sizde öyle olmaz xD
Öyle gelirse sert kayaya çarpmışlardır demektir :D.
Vaktim bol ,uğraşırım.

Müşteri hizmetlerine bağlanıp firmanın detaylı bilgilerini iste ve şikayet edeceğini söyle o zaman mail olarak dönüş yapıyorlar 50TL alt limitsiz çek hediye ediyorlar.
Tamamdır uğraşıcam 😬

Öyle gelirse sert kayaya çarpmışlardır demektir :D.
Vaktim bol ,uğraşırım.
n11 i deneyeceğim 3 tane sipariş etmiştim modem alacağım olursa efsane olur. Hepsi burada cimri vere vere 10tl verdi.:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri