Neler Yeni

🔥İndirim 59 TL Blue Switch Klavye MF Product Strike 0120 !

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Müşteri hizmetlerine bağlanıp firmanın detaylı bilgilerini iste ve şikayet edeceğini söyle o zaman mail olarak dönüş yapıyorlar 50TL alt limitsiz çek hediye ediyorlar.
Dediğin gibi detaylı bilgileri istedim ve şikayette bulunacağımı söyledim (bilgileri vermediler). Bana zaten ücret iadeniz yapılmakta vs. dediler. Kupon konusunu açtığımda da satıcıların zaten siparişi reddettiklerinde puanlarının düştüğünü ve kupon konusunda müdahale edemeyeceklerini söylediler. Geçiştirdiler sanırsam :rolleyes:

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Dediğin gibi detaylı bilgileri istedim ve şikayette bulunacağımı söyledim (bilgileri vermediler). Bana zaten ücret iadeniz yapılmakta vs. dediler. Kupon konusunu açtığımda da satıcıların zaten siparişi reddettiklerinde puanlarının düştüğünü ve kupon konusunda müdahale edemeyeceklerini söylediler. Geçiştirdiler sanırsam :rolleyes:
Ayrımcılık söz konusu.
Ben direk şikayet için bilgileri istedim üst merciye ileteceklerini söylediler daha sonra sabah da 50TL'lik kuponun hesabıma tanımlanacağını ilettiler.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ayrımcılık söz konusu.
Ben direk şikayet için bilgileri istedim üst merciye ileteceklerini söylediler daha sonra sabah da 50TL'lik kuponun hesabıma tanımlanacağını ilettiler.
Şimdi yeniden yazdım.
Son siparişimden şikayetçi olmak için firmanın detaylı bilgilerini alabilir miyim?

Aldığım cevap kısaca şu şekilde.
Sisteme girilirken fiyat/entegrasyon hatası yapılmıştır. Satıcılarımız kar marjını %60'tan fazla etkileyen bu tür rakam hatalarında siparişlerinizi reddedip ilgili ürünü satıştan kaldırıp hatayı düzeltmek adına hızlıca işlem gerçekleştirmiştir.
Yani yine geçiştirdiler o.O2

Son bir umut olarak Şikayetvar'a yazdım. Oradan da düzgün cevap alamazsam uğraşmayacağım daha.
@DOGANALPASLAN sen alabildin mi?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Şimdi yeniden yazdım.
Son siparişimden şikayetçi olmak için firmanın detaylı bilgilerini alabilir miyim?

Aldığım cevap kısaca şu şekilde.
Sisteme girilirken fiyat/entegrasyon hatası yapılmıştır. Satıcılarımız kar marjını %60'tan fazla etkileyen bu tür rakam hatalarında siparişlerinizi reddedip ilgili ürünü satıştan kaldırıp hatayı düzeltmek adına hızlıca işlem gerçekleştirmiştir.
Yani yine geçiştirdiler o.O2

Son bir umut olarak Şikayetvar'a yazdım. Oradan da düzgün cevap alamazsam uğraşmayacağım daha.
@DOGANALPASLAN sen alabildin mi?
Yok saldım valla

• Beğen
Reaksiyonlar: Siri

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Banada iade edildi ya para

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben duyduğum kadarıyla müşteri memnuniyeti için bu tarz durumlarda kupon tanımlıyormuşsunuz dedim evet isterseniz yapabiliriz dediler anında tanımlandı sende bunları söyle vermeleri lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geldi şimdi. Mekanik geldi.
Ho

Son düzenleme:
Hocam siz erken sipariş vermiştiniz değil mi?

An itibari ile ürünüm olduğu iddia edilen 20 liralık a101 klavyesinden bile dandik olan bir klavye geldi, lan e güzel kardeşim madem mal mal saçma sapan ürün yollayacaktın niye iptal etmedin? bu nedir ya? bide yükseltme ayağı bile kırık geldi...
Rezillik resmen.
Ama 10 liralık kuponla çözülcek iş değil gibi duruyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aynı ürün banada geldi gelir gelmez üstündeki etikete baktım ve hemen iade ettim onların yanına kar kalmaz.

Ekler

• IMG_20210608_152749~2.jpg
    IMG_20210608_152749~2.jpg
    3.1 MB · Hit: 47
  • Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

Ricolof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet tanyeri
Banada şimdi geldi klavye MF 0197 göndermişler böyle firma olmaz olsun madem elinzde stok yok göndermeyin kardeşim 20tl verip iptal edin iade oluşturdum bende

Top Bottom