5Bin TL'yi nasıl harcamalıyım

Marthex

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar bütçem çok kısıtlı ve iki tane seçeneğim var kısaca şöyle özetliyim ya:
2K ya Mouse 2K ya Kulaklık 1K ya ofis koltuğu alacağım ya da
3.25K ya Oyuncu Koltuğu. Kalan parayada Mouse alacağım sizce hangisi?
Kullandığım mouse GTX Coba Kulaklık ise Havit 2040D
Geçen bi arkadaş böyle bi konu açtığımda "git su al bu paraya" demişti. Saçma sapan yorumlar yapmak yerine yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim sağolun.

Arkadaşlar bütçem çok kısıtlı ve iki tane seçeneğim var kısaca şöyle özetliyim ya:
Geçen bi arkadaş böyle bi konu açtığımda "git su al bu paraya" demişti. Saçma sapan yorumlar yapmak yerine yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim sağolun.
1.700 tl vxe R1
1000 tl fuxi h7 kovala happy hourdan
kalan para ile noname herhangi bir oyuncu koltuğu yada giriş bir oyuncu koltugu arayabilirsin bence

ilki daha iyi sanki dostum birden fazla ürün alıp ihtiyacını karşılayabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.700 tl vxe R1
1000 tl fuxi h7 kovala happy hourdan
kalan para ile noname herhangi bir oyuncu koltuğu yada giriş bir oyuncu koltugu arayabilirsin bence
fuxi h7 aldırmayın arkadaşa leş gibi

Koltuk ucuz rahat al geç bence wraithtten mouselara bakabilirsin vxe r1 atk darmoshark m3 pro kulaklık oyun veya müzik filme göre değişir

ilki daha iyi sanki dostum birden fazla ürün alıp ihtiyacını karşılayabiliyorsun

fuxi h7 aldırmayın arkadaşa leş gibi
1k ya gayet makul

Düşündüğün modeller üzerinden konuşmak daha doğru olur. 1K'ya bulacağın Ofis koltuğunu yada 3200TL'ye alacağın bir oyuncu koltuğu 2. el olur diye düşünüyorum ancak burada özellikle ofis koltuğu için sağlamlığı ve tipi önemli. Müdür koltuğu tarzı bir şeyse gerçekten oyuncu koltuğu kadar rahat olabiliyorlar. 3.250TL'ye hangi model oyuncu koltuğunu bulacaksın kalan parayla hangi mouse'u alacaksın.. Eğer 1000TL'ye sağlam müdür koltuğu tarzında bir koltuk bulabiliyosan zaten oyuncu koltuğuna fazladan 2250TL daha vermeye gerek yok arada bir mouse yada kulaklık parası oynuyor çünkü.

Kafandaki modelleri belirtirsen ortaya daha net bir görüntü çıkar

1k ya gayet makul
1 k ya vasat dostum o kulaklık bende şuan var test için aldım uyardılar ona rağmen şans vereyim dedim iğrenç ses kasması mikrofonu falan 450 tl ye aldığım pusat lite 7.1 rgb kablolu kulaklığım her yönden daha iyi o kulaklıktan

Koltuk iyi olsun. Uzun süre üzerinde oturacaksın. Kötü koltuk sağlığını bozar. Sırtın kambur olur. Para kalırsa diğerlerine harcarsın.

Fare olarak PAW3390 olan Aulanın 1650Tl ye bu mousesini buldum
Koltuk olarakta 2K ya bunu bulabildim 1K ya varda çok vasatlarmış harbiden, buda öyle ama yapcak bişe yok gibi yada kulaklığı iptal edip türksitden oyuncu koltupu alacağım ama 1. senaryoda böyle gidiyor
kulaklık 1500 e
Fuxi h3 olabilir h2002D olabilir??

Koltuk iyi olsun. Uzun süre üzerinde oturacaksın. Kötü koltuk sağlığını bozar. Sırtın kambur olur. Para kalırsa diğerlerine harcarsın.
evet, fare kesinlikle lazım oyunlarda kaçırdığım flickler pozisyonların haddi hesabı yok kulaklığıda bi tık değişeblisem iyi olurdu ama koltuk çok vasat kalıyor

Fare olarak PAW3390 olan Aulanın 1650Tl ye bu mousesini buldum
Koltuk olarakta 2K ya bunu bulabildim 1K ya varda çok vasatlarmış harbiden buda öyle ama yapcak bişe yok gibi yada kulaklığı iptal edip türksitden oyuncu koltupu alacağım ama 1. senaryoda böyle gidiyor
kulaklık 1500 e
Fuxi h3 olabilir h2002D olabilir??

evet, fare kesinlikle lazım oyunlarda kaçırdığım flickler pozisyonların haddi hesabı yok kulaklığıda bi tık değişeblisem iyi olurdu ama koltuk çok vasat kalıyor
mutfak sandalyesi ile ace atıyorum ya ben napayım havit gc927 koltuğu aldımda tot ve sırtım rahatladı

mutfak sandalyesi ile ace atıyorum ya ben napayım havit gc927 koltuğu aldımda tot ve sırtım rahatladı
Aynı durumdayım mutfak koltuğu belimi çürüttü oturma odasından tekli koltuk çektim onunla oynuyorum :)

ATK X1 SE, VXE R1 SE+ ya da bu konudaki fareyi alabilirsiniz;
https://techolay.net/sosyal/konu/1-000-TL'ye-havit-gamenote-ms979wb-alinir-mi.137138/

1 k ya vasat dostum o kulaklık bende şuan var test için aldım uyardılar ona rağmen şans vereyim dedim iğrenç ses kasması mikrofonu falan 450 tl ye aldığım pusat lite 7.1 rgb kablolu kulaklığım her yönden daha iyi o kulaklıktan
bende h3 var gayet okey h7 daha iyidir diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,900
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri