axl007
80+
Bana da iletebilir misin?özelden yazdım dene bakalım begencek misin şirketimdeki whatsapp grubuna atmıslar onlardan gordumde gectım bende
Bana da iletebilir misin?özelden yazdım dene bakalım begencek misin şirketimdeki whatsapp grubuna atmıslar onlardan gordumde gectım bende
adı ney acaba5g IPTV kullanıyoruz yıllardır daha iyisi yok diyebilirim
Açık platformlardan bilgi vermek yasak telegram dan yazarsan bilgi verebilirimadı ney acaba
Benimle de paylaşır mısınız ?5g IPTV kullanıyoruz yıllardır daha iyisi yok diyebilirim
Hocam bana da yazabilir misin ?özel mesaj kutuna gönderdim hocam
siz kullandığınız iptv sağlayıcısından memnun musunuz? evet se adresini rica edebilir miyim ltf?özelden yazdım dene bakalım begencek misin şirketimdeki whatsapp grubuna atmıslar onlardan gordumde gectım bende
valla hocam arşivi geniş öyle milletin dediği gibide donma sorunu yaşamıyorum beklentilerimi fazlasıyla karşıladı atıyorum özelden bakarsın müsait zamanındasiz kullandığınız iptv sağlayıcısından memnun musunuz? evet se adresini rica edebilir miyim ltf?
Hocam kullandığınız iptv ismini atar mısınızözelden yazdım dene bakalım begencek misin şirketimdeki whatsapp grubuna atmıslar onlardan gordumde gectım bende
bana da atar mısın kral mutlaka inceleyeceğimvalla hocam arşivi geniş öyle milletin dediği gibide donma sorunu yaşamıyorum beklentilerimi fazlasıyla karşıladı atıyorum özelden bakarsın müsait zamanında
özelden attımHocam kullandığınız iptv ismini atar mısınız
özelden attımbana da atar mısın kral mutlaka inceleyeceğim
hocam banada atar mısınvalla hocam arşivi geniş öyle milletin dediği gibide donma sorunu yaşamıyorum beklentilerimi fazlasıyla karşıladı atıyorum özelden bakarsın müsait zamanında
bana da atar mısın hocamvalla hocam arşivi geniş öyle milletin dediği gibide donma sorunu yaşamıyorum beklentilerimi fazlasıyla karşıladı atıyorum özelden bakarsın müsait zamanında