Neler Yeni

5G Telefon Almak İstiyorum Ama Bütcem Kurtarmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yalçın Vural
5g furyası gün geçtikçe artıyor elbet bir gün türkiyeye de gelecek
xiaomi redmi note 6 pro vardı bende motorla giderken düşürdüm 5 g li telefona da para yetmiyor bende eski telefonumu yaptırıyımı yoksa ortalama bi telefon alıp konuyu kapatmalıyım

halitxct

80+ Silver
xiaomi redmi note 6 pro vardı bende motorla giderken düşürdüm 5 g li telefona da para yetmiyor bende eski telefonumu yaptırıyımı yoksa ortalama bi telefon alıp konuyu kapatmalıyım
Kanka yani bütçen yetmiyosa biz ne yapabilirizki 😅

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Valla arkadaş o telefon ne kadar dayanır bilinmez. Güncelleme zaten belli bir zamandan sonra almayacak. İlla 5g almana gerek var mı bilmiyorum. Ucuz bir şey bakıyorsan Reeder, Realme, Şu an popüler TCL veya İnfinix alabilirsin. En bilinenleri Realme'dir. Diğerleri piyasada yeni sayılır. Yeni dediğim 1-2 yıl. Realme'ye göre yeniler. Ha dersen ki ben yerli bir telefon alacağım. General Mobile son çıkanları 3-4 bin civarı alabilirsin. Not: Yatırım tavsiyesi değildir. YouTube'de fiyatlara göre öneri kanalları var. Ne kadar bütçen varsa YouTube'a yaz. Örnek 4000 TL'ye alınacak telefonlar gibi. Onlar daha iyi anlatır benden.

Son düzenleme:

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
5G altyapısına sahip telefonlar için daha erken. İhalesi bile yapılmadı. Dahası ne zaman yapılacağına dair bir net bir bilgi yok. Sadece 2023 de yapılabileceği açıklandı. İhale yapılacak, kazanan operatör ona uygun altyapısına son halini verecek, müşterilerine açacak… Şu anda 5gye hazırız diyen operatörlerin test sonuçları vasat. Dünya ile kıyaslandığında bizim 5g altyapımız , henüz emekleme aşamasında ve katedeceği çok yolu var.
O yüzden illa 5gli telefon olsun demek için henüz erken. Merak etmeyin, 5g yaygınlaştığında zaten piyasadan 4gli cihazların hızla kalktığını ve 4gli cihazların üretiminin sonlanacağını göreceğiz. Nasıl bugün sadece 3g altyapısı ile cihaz satılmıyorsa sadece ayarlardan aktive edilebilen , kimsenin suratına bakmadığı bir teknoloji haline geldiyse, 4g de aynen öyle olacak. Ben 5g altyapısına sahip iphone 12 kullanıyorum, inanın, annemin kullandığı gm 22 plus, internette benim cihazdan daha hızlı. Hatta bazı web sitelerini safari açamıyor, gm açabiliyor. Hattımız aynı. İkimizde Vodafone kullanıyoruz. Ancak internet hızı anlamında fark var. Bundaki ana etken, gmin anten tasarımının , iphonea kıyasla daha başarılı olması. Zaten aynı ortamda benim telefon çekmez iken, 22 plus ful veya fulden bir diş eksik çekiyor. Dolayısıyla internette de daha hızlı oluyor.

Sonuç olarak, Bütçenize uygun, iyi bir 4.5g donanıma sahip bir cihaz ile en az 3 yıl mutlu mesut yaşarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,018
Üyeler
166,675
Son üye
riotun4q
Top Bottom