Neler Yeni

5GHZ VDSL modem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke
Fiber ise hat değerlerini göremesin.
Lütfen paketinizi belirtip kablolu hız testi yaparmısın. Speedtest ookla sitesinden.
Change server basıp vodafone İstanbul lokasyon ve Frankfurt retn sunucusu seçin. 2 test yeterli
51hız yükleme 14

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
TP-Link'in markası oluyor. Her şeyi aynı (arayüzü, internet sitesine kadar). Benim attığım cihaz daha iyi. Ayrıca o, Tenda V12, VDSL bir modem.
Reis ben de zamanında Asus dsl n16 almıştım. İyi midir? Kopma sorunların oluyordu o internet altyapısından mı kaynaklıdır? Modemden mi? 100mbps Türknet ile sorunsuz kullanılır mı?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Reis ben de zamanında Asus dsl n16 almıştım. İyi midir? Kopma sorunların oluyordu o internet altyapısından mı kaynaklıdır? Modemden mi? 100mbps Türknet ile sorunsuz kullanılır mı?
İyi bir modem değil maalesef. Kopma sorunu sadece Wi-Fi'da oluyorduysa modemin routerından kaynaklı.

etnetalw

80+ Bronze
zyxelama 2.4 ghz galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 geliyor modeme ama modem 50 veriyor 2.4ghz olduğu içni sanrıım altyapı türknet
Turknet altyapı olsa 1000Mbps paket olup vdsl olmazdı. Türktelekom altyapısında turknet abonesisin demeki.
2.4Ghz ise max 80 download filen alırsın hocam ama modem ve telefon teknolojisine bağlıdır.
VDSL 5GHZ Destekli. Modem önerim: VR300

Hocam cok sorun mevcut bu cihazda. Asus alcaksan fiberde ax modeleri alcaksın ama dsl filen cok kronik.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Turknet altyapı olsa 1000Mbps paket olup vdsl olmazdı. Türktelekom altyapısında turknet abonesisin demeki.
2.4Ghz ise max 80 download filen alırsın hocam ama modem ve telefon teknolojisine bağlıdır.
VDSL 5GHZ Destekli. Modem önerim: VR300

Hocam cok sorun mevcut bu cihazda. Asus alcaksan fiberde ax modeleri alcaksın ama dsl filen cok kronik.
Zamanında kuzenim önermişti alırken forumlara da sormuştum çok iyi demişlerdi onun için almıştım. Artık bakacağız ve bir de Türknet ücretsiz modem veriyor altyapı sorgulama yaptığımda öyle gösteriyor. O doğru mu? Onu kullansam iyi olur mu? Veya ücret öder miyim?

etnetalw

80+ Bronze
Zamanında kuzenim önermişti alırken forumlara da sormuştum çok iyi demişlerdi onun için almıştım. Artık bakacağız ve bir de Türknet ücretsiz modem veriyor altyapı sorgulama yaptığımda öyle gösteriyor. O doğru mu? Onu kullansam iyi olur mu? Veya ücret öder miyim?
O sanırım kendi altyapısına özel olması lazım. Ama yinede ticket atıp sor. Fakat turknet cok pahalı değil mi ya. :D 250tl olması lazım birde daha haziranda zam gelme riski var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke
beyler modem önerisi istiyorum

Top Bottom