Neler Yeni

5GHZ VDSL modem önerisi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
O sanırım kendi altyapısına özel olması lazım. Ama yinede ticket atıp sor. Fakat turknet cok pahalı değil mi ya. :D 250tl olması lazım birde daha haziranda zam gelme riski var.
Yapacak bir şey yok reis. Netspeed kullanıyordum akşam saatlerinde ping sorunu hız düşüklüğü oluyordu. Chrome bile girilmiyordu. Siz ne öneririsiniz?

etnetalw

80+ Bronze
Yapacak bir şey yok reis. Netspeed kullanıyordum akşam saatlerinde ping sorunu hız düşüklüğü oluyordu. Chrome bile girilmiyordu. Siz ne öneririsiniz?
Hocam ülkemizde 100+ Firma var. Fakat kaliteli eski ve yatırım yapan bir firma olarak ben www.fixnet.com.tr/evinterneti derim. Sorduğumda geçen bana zam planı yok demişlerdi haziran için. Milleni,TT Abonesiyim.
www.fixnet.com.tr/evinterneti 100mbps 169.90tl bence uygun zam gelene kadar kullan haziran için zam planı yok denilmişti geçen. Zam geline türktelekoma geçersin bence veya farklı firma Hiç yoktan zam gelene kadar ucuz 100mbps deneyimi olur. Türktelekom abonesiyim ve millenicom fixnete geçem türktelekom ve millenicom önermem zamanında netspeed,turknet kullanmış biriyim.
Şimdiden hayırlı olsun. Sozleşmesiz özgürlükdür.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Hocam ülkemizde 100+ Firma var. Fakat kaliteli eski ve yatırım yapan bir firma olarak ben www.fixnet.com.tr/evinterneti derim. Sorduğumda geçen bana zam planı yok demişlerdi haziran için. Milleni,TT Abonesiyim.
www.fixnet.com.tr/evinterneti 100mbps 169.90tl bence uygun zam gelene kadar kullan haziran için zam planı yok denilmişti geçen. Zam geline türktelekoma geçersin bence veya farklı firma Hiç yoktan zam gelene kadar ucuz 100mbps deneyimi olur. Türktelekom abonesiyim ve millenicom fixnete geçem türktelekom ve millenicom önermem zamanında netspeed,turknet kullanmış biriyim.
Şimdiden hayırlı olsun. Sozleşmesiz özgürlükdür.
Aradaki fiyatı çok sıkıntı etmiyorum. Artık bir kez daha ping sorunu ve hız düşüklüğü ile karşılaşırsam kafayı yiyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun için yine de Türknet ilk sırada.

etnetalw

80+ Bronze
Aradaki fiyatı çok sıkıntı etmiyorum. Artık bir kez daha ping sorunu ve hız düşüklüğü ile karşılaşırsam kafayı yiyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun için yine de Türknet ilk sırada.
Turknet abonesiydim 2019 da ve arkadaşda abone o benim yaşaadıklarımı daha az yaşıyor sorunları şuan ama benim pinglerim ile onunki cok farklı. O valveye örnek 60ms ise ben 40ms 30 ms filen alıyor max 50ms :D
Fixnet'e birde %100 cgnat sistemide yokmuş bu sayede real gerçek dinamik ip deneyimini ücretsiz tadabiliyorsun.
Hız düşme ve ping sorunu bence fixde yaşamasın cunku sistemhost datacenterları mevcut kendi internet cıkışları mevcut ve pop noktaları ve trafiği. Ve alternatif uplinkleri mevcut. Kapasite sorunu ondan bence yaşamasın. Discorda 200mbps abonesi var fiber o bile 280 download filen alıyor 1 kişi daha var oda 230 download olması lazım tek farkı ont farklı. Biri Nokia biri Huawei olması lazım.

Son düzenleme:

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition öneririm. 23 dB anten gücü ile evin her alanına Wifi sinyali yayacaktır.
Direkt mevcut modeme ethernetle bağlayarak kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke
Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition öneririm. 23 dB anten gücü ile evin her alanına Wifi sinyali yayacaktır.
Direkt mevcut modeme ethernetle bağlayarak kullanabilirsiniz.
direk mevuct modeme bağlayamam evim 2 katlı pc üst katta modem altta poweline kullanıyorum

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
olum adamın altyapısı fiber ama vdsl modem istiyor niye kimse bunu düşünmüyor adam modeme 100 gelip kabloyla bile 30-40 alıyor bunun 5ghz ile alakası yokki modemden kaynaklıdır o + olarak 5ghz olsa wifi kullanıyorsa 5ghz alt kattan üst kata bile çekmeyebilir kısıtlı bölgede tam performans verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke
olum adamın altyapısı fiber ama vdsl modem istiyor niye kimse bunu düşünmüyor adam modeme 100 gelip kabloyla bile 30-40 alıyor bunun 5ghz ile alakası yokki modemden kaynaklıdır o + olarak 5ghz olsa wifi kullanıyorsa 5ghz alt kattan üst kata bile çekmeyebilir kısıtlı bölgede tam performans verir
kanka ben müşteri hizmetlerini aradığımda bana modemin 2.4 ghz olduğundan kaynaklı dedi kabloyla ilgisi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum şuanki bu hızları aldığim modem bu https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-zyxel-vmg1312-t20b-4-port-300-mbps-vdsl2-fiyati,588712135.html pc yukarıda olduğu için kabloyu powerline ile çekiyorum kullandığım powerlien ise bu https://www.hepsiburada.com/tp-link...e-mesafeli-priz-girisli-powerline-pm-bd805279

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke
Tamam, sizin routera ihtiyacınız var, modeme değil diyorum. Attığım Mercusys'i alarak sorununuzu çözebilirsiniz.
dostum zaten powerline kullanıyorum üstt katttada kablosuz ağ var aynı zamandada kabloyla bağlı pcye

Top Bottom