5k Civarı Klavye Önerisi

KKKK0606

80+
Reaksiyon skoru
4
Kablosuz klavye almak istiyorum akldımda bir iki tane klavye var fakat acaba manyetik bir klavye mi alsam diyede düşünüyorum. Fps oyuncusuyum genel olarak manyetik klavyeler oyunlarda aşırı fark yaratıyor mu ?

küçük klavye istemiyorum TKL belki klavye çok iyise olabilir fakat full size %98 falan olsa daha iyi olur

Baktığım Klavyeler:

Kablosuz klavye almak istiyorum akldımda bir iki tane klavye var fakat acaba manyetik bir klavye mi alsam diyede düşünüyorum. Fps oyuncusuyum genel olarak manyetik klavyeler oyunlarda aşırı fark yaratıyor mu ?

küçük klavye istemiyorum TKL belki klavye çok iyise olabilir fakat full size %98 falan olsa daha iyi olur

Baktığım Klavyeler:
Fps oyuncusu isen %75 boyutunda manyetik alman her açıdan çok daha iyi olur .

Baktığım Klavyeler:
Rs7 air al başka klavyeye bakmana bile gerek yok.Fps oyuncusu isen full size klavye alman çok saçma bana göre.

Fps oyuncusu isen %75 boyutunda manyetik alman her açıdan çok daha iyi olur .
manyetiklerin hepside kablolu...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rs7 air al başka klavyeye bakmana bile gerek yok.Fps oyuncusu isen full size klavye alman çok saçma bana göre.
çok tryhard bi oyuncu değilim akşamları arkadaşlarla oyun oynamak istediğimde fps oyunu oynarım genelde. Yukarıda da belirtmiştim kablolu oldukları için bi tık manyetikler eksi yazıyor benim için. Çok büyük farkları var mı oyun içi hissiyatta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,197
Üyeler
201,139
Son üye
cakir61

Geri