Kablosuz klavye almak istiyorum akldımda bir iki tane klavye var fakat acaba manyetik bir klavye mi alsam diyede düşünüyorum. Fps oyuncusuyum genel olarak manyetik klavyeler oyunlarda aşırı fark yaratıyor mu ?
küçük klavye istemiyorum TKL belki klavye çok iyise olabilir fakat full size %98 falan olsa daha iyi olur
Baktığım Klavyeler:
www.gaming.gen.tr
wraithesports.com
www.gaming.gen.tr
küçük klavye istemiyorum TKL belki klavye çok iyise olabilir fakat full size %98 falan olsa daha iyi olur
Baktığım Klavyeler:
MCHOSE K99 %98 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-K99-3A)
Klavye, kolay kurulum ve taşınabilirlik için esneklik sağlayan çıkarılabilir bir USB Type-C konektörüne sahiptir.
YUNZII IF99 Mekanik Klavye
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2)
QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar.