suan teker teker toplayarak sadece 5500xt 4gb ve 1650s li sistem alırsın hazır sistemde de bu fiyatlara bulacağın bu seviyede olur en iyisi beklemek ve indirim kovalamakMerhaba, 5k bütçemiz var hemen alınabilecek bir pc istiyorum yardımcı olur musunuz?
Ekran kartı stoğu yok hocam alternatif ne olabilir?Pollux 3T-10 | Game Garaj SSD yi çıkardım onun yerine bunu al Patriot Burst 240 gb
Toplam 4200 TL (SSD DAHİL) Ram , SSD artırabilir. HHD ekleyebilirsin. Ya da 800 TL ye monitör alabilirsin
Alıntıyı görüntüle
Görseldeki Ekran kartı stokta var lütfen kontrol edin.Ekran kartı stoğu yok hocam alternatif ne olabilir?
Sistem iyi değil yazana demiyorum sistem iyi değil.Pollux 3T-10 | Game Garaj SSD yi çıkardım onun yerine bunu al Patriot Burst 240 gb
Toplam 4200 TL (SSD DAHİL) Ram , SSD artırabilir. HHD ekleyebilirsin. Ya da 800 TL ye monitör alabilirsin.
Orası sana kalmış.
Alıntıyı görüntüle
Bu fiyatlarla anca böyle oluyor. Daha iyisi varsa önerin arkadaş faydalansın.Sistem iyi değil yazana demiyorum sistem iyi değil.
Şu piyasada çok zor ama bunu önermeniz yanlış bugün alır mutlu yarın sürekli sıkıntı yaşar parçalar ileriyi vaad etmiyor.Bu fiyatlarla anca böyle oluyor. Daha iyisi varsa önerin arkadaş faydalansın.
Hocam o kadar kötü değil sistemi veya parçasını satar yenisi alır. Sistemini yeniler. Ne yapsaydım arkadaş öneri istemiş. Fiyatlar düzelicek gibi durmuyor.Şu piyasada çok zor ama bunu önermeniz yanlış bugün alır mutlu yarın sürekli sıkıntı yaşar parçalar ileriyi vaad etmiyor.
Hocam yanlış anlıyorsunuz bende sende sadece öneride bulunduk karar konu sahibinin yanlış bir şey dediysem özür dilerim.Hocam o kadar kötü değil sistemi veya parçasını satar yenisi alır. Sistemini yeniler. Ne yapsaydım arkadaş öneri istemiş. Fiyatlar düzelicek gibi durmuyor.
Estağfurullah ne özürü hocam sizede katılıyorum. TeşekkürlerHocam yanlış anlıyorsunuz bende sende sadece öneride bulunduk karar konu sahibinin yanlış bir şey dediysem özür dilerim.