5k gaming pc önerisi

albatros

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhaba, 5k bütçemiz var hemen alınabilecek bir pc istiyorum yardımcı olur musunuz?

Gaming pc zor biraz. Bir kaç aya belki fiyatlar düşer belli olmaz.

Merhaba, 5k bütçemiz var hemen alınabilecek bir pc istiyorum yardımcı olur musunuz?
suan teker teker toplayarak sadece 5500xt 4gb ve 1650s li sistem alırsın hazır sistemde de bu fiyatlara bulacağın bu seviyede olur en iyisi beklemek ve indirim kovalamak

Pollux 3T-10 | Game Garaj SSD yi çıkardım onun yerine bunu al Patriot Burst 240 gb
Toplam 4200 TL (SSD DAHİL) Ram , SSD artırabilir. HHD ekleyebilirsin. Ya da 800 TL ye monitör alabilirsin.
Orası sana kalmış.
Ekran Alıntısı add.PNG

Bu fiyatlarla anca böyle oluyor. Daha iyisi varsa önerin arkadaş faydalansın.
Şu piyasada çok zor ama bunu önermeniz yanlış bugün alır mutlu yarın sürekli sıkıntı yaşar parçalar ileriyi vaad etmiyor.

Şu piyasada çok zor ama bunu önermeniz yanlış bugün alır mutlu yarın sürekli sıkıntı yaşar parçalar ileriyi vaad etmiyor.
Hocam o kadar kötü değil sistemi veya parçasını satar yenisi alır. Sistemini yeniler. Ne yapsaydım arkadaş öneri istemiş. Fiyatlar düzelicek gibi durmuyor.

Hocam o kadar kötü değil sistemi veya parçasını satar yenisi alır. Sistemini yeniler. Ne yapsaydım arkadaş öneri istemiş. Fiyatlar düzelicek gibi durmuyor.
Hocam yanlış anlıyorsunuz bende sende sadece öneride bulunduk karar konu sahibinin yanlış bir şey dediysem özür dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,606
Üyeler
186,912
Son üye
izzetcanguner
Geri