6 7 aylık mining yapılmış 6600xt alınır mı ?

NoPan!c

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
185
arkadaşlar 6 7 ay kadar mining yapılmış rx 6600xt var bende ekran kartı arıyorum bütçem 4000 tl 6600xt buldum arada kaldım kart xfx merc 308 modeli 3 fanlı yüksek ısıda mining yapıldığını düşünmüyorum da yine de danışmak istedim sizin görüşünüz nedir diye kartın 9 ay kadar garantisi var

Mining yapılmış kartta garanti olmuyor diye biliyom net olmamakla birlikte. Bence alınmaz daha temiz miningsiz bulunabilir

Mining yapılmış kartta garanti olmuyor diye biliyom net olmamakla birlikte. Bence alınmaz daha temiz miningsiz bulunabilir
hocam bu fiyata malesef xfxin swift serisi var onlarda çok hoşuma gitmiyor zaten mining yapılıp yapılmadığı garantide belli olmaz etiketi falan açarsan belli olur diye biliyorum

arkadaşlar 6 7 ay kadar mining yapılmış rx 6600xt var bende ekran kartı arıyorum bütçem 4000 TL 6600xt buldum arada kaldım kart xfx merc 308 modeli 3 fanlı yüksek ısıda mining yapıldığını düşünmüyorum da yine de danışmak istedim sizin görüşünüz nedir diye kartın 9 ay kadar garantisi var
alınır neden alınmaısn fıyat uygun sa senın ıcıne sindiyse sorun olmaz. yok bıos degısıyor vs dıyenlere de ***** ***** konusmayın derım sahsen. rx6000 serısınde bıos mod ıslemı mınıng de yapılmadı o yuzdne soruns zu alabılırsnız rx 6000 serısı kartlarda mınıng rıg lerde evet daha az watt cektıgı goruluyordu o yuzdne de ısıları gayet dusuktu alınır sıkıtnı olmaz

fiyat uygunsa alınır.

alınır neden alınmaısn fıyat uygun sa senın ıcıne sindiyse sorun olmaz. yok bıos degısıyor vs dıyenlere de ***** ***** konusmayın derım sahsen. rx6000 serısınde bıos mod ıslemı mınıng de yapılmadı o yuzdne soruns zu alabılırsnız rx 6000 serısı kartlarda mınıng rıg lerde evet daha az watt cektıgı goruluyordu o yuzdne de ısıları gayet dusuktu alınır sıkıtnı olmaz
bios atma durumu olmuyor yani anladığıma göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat uygunsa alınır.
fiyatı uygun hocam 9 ay da garantisi var halen

bios atma durumu olmuyor yani anladığıma göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı uygun hocam 9 ay da garantisi var halen
Alınır o zaman eğer bilinçli ve bakımlı mining yaptıysa sorun olmaz.

Geri