Neler Yeni

6-7 K Bütçe Monitör Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İbrahim
Bütçe
7
Herkese hayırlı günler arkadaşlar
Monitörümün bugün bozulduğunu farkettim başka kablolarlada denedim fakat sonuç bu
Baya canımı sıktı bozulması neyse sağlık olsun
Ekran kartım asus gtx 1660 süper
Bana önericeğiniz monitör tavsiyelerinizi bekliyorum film falan izlediğim için 27 inç olması güzel olur 2k mı almalıyım 1080 mi bilmiyorum
Bütçe 6-7K
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörümün bugün bozulduğunu farkettim başka kablolarlada denedim fakat sonuç bu
Bana önericeğiniz monitör tavsiyelerinizi bekliyorum film falan izlediğim için 27 inç olması güzel olur 2k mı almalıyım 1080 mi bilmiyorum
Bütçe 6-7K
GÜNCEL+

Ekler

• CA2C25D4-B73B-4E67-9171-B1A64657CF1C.jpeg
    CA2C25D4-B73B-4E67-9171-B1A64657CF1C.jpeg
    2.3 MB · Hit: 16
Son düzenleme:

Samagol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
BerkaySamagol

Kankam ben bunu 4k iken almıştım şimdi zamlanmış güzel bir monitör özellikle yazın acayip işime geldi kulaklık takmadan monitörün hoparlörü ile rahatça oyun oynayıp video şarkı dinledim sadece tutma aparatı biraz geniş masan küçük ise sığmayabilir ama oynatabiliyorsun gövdeyi benim gövde kısımı biraz çapraz duruyor monitörü yukarı aşağı yapabiliyorsun biraz bu monitörün videolarını izleyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel+++

Güncel yardımcı olursanız sevinirim

Pckopat

80+ Silver
Ekran kartın için 1080p alman daha iyi olacaktır. VG279QL3A modeline bakabilirsiniz.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bütçe 6-7K

GÜNCEL+
Hocam Bu ekran kartı için 1080P yeterli ama 27" olunca pixel vs. Gözüküyor diyorlar bu yüzden 24" 1080P daha mantıklı

Ama bence film vs. İzliyorsan 2K 27" IPS bir mönitör alman daha iyi olur hem ilerde sistemini güncellediğinde yeni monitör almana gerek kalmaz

Açıkçası konu'da önerenlere baktım veuhtemelen 1-2 tanesi satıcı bu yüzden çok pahalı saçma ürün önermişler 1-2 taneside istegin dışında yine pahalı şey önermiş muhtmelen bilgileri yok bu konuda 1 tanesi tek düzgün önermiş

Tavsiyem Lenovo Legion 27QE monitörü alabilirsin 2K-27"-İps-180hz
şuan biraz pahalı fiyatı düşerse veya kara cumada indirim gelebilir o zamana kadar bekle daha iyi monit9rler gelebilir bütçene göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Bu ekran kartı için 1080P yeterli ama 27" olunca pixel vs. Gözüküyor diyorlar bu yüzden 24" 1080P daha mantıklı

Ama bence film vs. İzliyorsan 2K 27" IPS bir mönitör alman daha iyi olur hem ilerde sistemini güncellediğinde yeni monitör almana gerek kalmaz

Açıkçası konu'da önerenlere baktım veuhtemelen 1-2 tanesi satıcı bu yüzden çok pahalı saçma ürün önermişler 1-2 taneside istegin dışında yine pahalı şey önermiş muhtmelen bilgileri yok bu konuda 1 tanesi tek düzgün önermiş

Tavsiyem Lenovo Legion 27QE monitörü alabilirsin 2K-27"-İps-180hz
şuan biraz pahalı fiyatı düşerse veya kara cumada indirim gelebilir o zamana kadar bekle daha iyi monit9rler gelebilir bütçene göre
Teşekkür ediyorum bilgi verip yardımcı olduğun için👍🏻

Bütçe 6-7K

GÜNCEL+
Samsung
Asus
ViewSonic Öneririm

Top Bottom