Neler Yeni

6-7k civarında bir laptop almak istiyorum

naysxd

80+
Arkadaşlar bu fiyat bandında büyük ihtimal en düşük fiyatlı monster'i alacağım fakat yine de öneri almak istiyorum sizce en iyi tercih bu mudur?
1604088471939.png

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
New Marais'de Buzul Vermaak 88 Elemanı Dövüyor.
İsim
Emre Aygan
Arkadaşlar bu fiyat bandında büyük ihtimal en düşük fiyatlı monster'i alacağım fakat yine de öneri almak istiyorum sizce en iyi tercih bu mudur?Alıntıyı görüntüle
Dizüstü bilgisayar gerektiren bir işiniz yoksa alınmaz. O zaman da daha iyi laptoplar vardır. Ama ben bilmiyorum.

Echo808

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çağdaş Ulaş Ulutaş
Instagram
cagdasulasulutas
Arkadaşlar bu fiyat bandında büyük ihtimal en düşük fiyatlı monster'i alacağım fakat yine de öneri almak istiyorum sizce en iyi tercih bu mudur?Alıntıyı görüntüle
Monster güzel bi marka ama bence indirim beklemelisin. Bu zamanda fiyatlar uçmuşken parana yazık olur. Geçen ay hepsiburada da Asus Tuf un buna yakın özelliklerdeki bi laptop u 5500 tl ye düşmüştü.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Monster güzel bi marka ama bence indirim beklemelisin. Bu zamanda fiyatlar uçmuşken parana yazık olur. Geçen ay hepsiburada da Asus Tuf un buna yakın özelliklerdeki bi laptop u 5500 TL ye düşmüştü.
monster ve güzel marka ikisini aynı cümlede kullanmayalım bence

naysxd

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster güzel bi marka ama bence indirim beklemelisin. Bu zamanda fiyatlar uçmuşken parana yazık olur. Geçen ay hepsiburada da Asus Tuf un buna yakın özelliklerdeki bi laptop u 5500 TL ye düşmüştü.
İndirim olacağını düşünmüyorum baktığıma göre bu özelliklerde daha ucuz bi laptop bulamadım napmalıyım bilemedim

Echo808

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çağdaş Ulaş Ulutaş
Instagram
cagdasulasulutas
B
monster ve güzel marka ikisini aynı cümlede kullanmayalım bence
Ben hiç bi sorununu duymadım. Ayrıca adamlar para almadan laptop bakımı bile yapıyorlar. Bence bir sorun yok markada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirim olacağını düşünmüyorum baktığıma göre bu özelliklerde daha ucuz bi laptop bulamadım napmalıyım bilemedim
Bence biraz daha takip edin laptopları. Herhangi bi indirim vesayre olmazsa monster alın.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
B

Ben hiç bi sorununu duymadım. Ayrıca adamlar para almadan laptop bakımı bile yapıyorlar. Bence bir sorun yok markada.
knk herşeyin en ucuzunu kullanıyolar bide benim tanıdığım kullanan 3 kişi var 3üde memnun değil

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Hocam laptop almayın masaüstü alın ama illaha ki alacam diyorsanız bu laptop alınabilir gibi pek bilgim yok

Echo808

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çağdaş Ulaş Ulutaş
Instagram
cagdasulasulutas
Acaba laptop almanız şart mı? Masaüstü alabilirseniz o fiyatlara çok iyi bilgisayarlar sunabilirim.

naysxd

80+
Hocam laptop almayın masaüstü alın ama illaha ki alacam diyorsanız bu laptop alınabilir gibi pek bilgim yok
Neden yorum atmak için atıyorsun bilgin olmadığı konuya ? Laptop önerisi soruyorum monster alma diyen arkadaşın sunduğu kanıta bak ya da bilgisi olmadığı halde sırf yorum sayım artsın diye laptop almayın diyene bak ya kardeşim laptop önerisi kısmına açıyorum sen laptop alma yazıyorsun :D?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,373
Üyeler
167,965
Son üye
kalkans34555
Top Bottom