Dizüstü bilgisayar gerektiren bir işiniz yoksa alınmaz. O zaman da daha iyi laptoplar vardır. Ama ben bilmiyorum.Arkadaşlar bu fiyat bandında büyük ihtimal en düşük fiyatlı monster'i alacağım fakat yine de öneri almak istiyorum sizce en iyi tercih bu mudur?Alıntıyı görüntüle
Monster güzel bi marka ama bence indirim beklemelisin. Bu zamanda fiyatlar uçmuşken parana yazık olur. Geçen ay hepsiburada da Asus Tuf un buna yakın özelliklerdeki bi laptop u 5500 tl ye düşmüştü.Arkadaşlar bu fiyat bandında büyük ihtimal en düşük fiyatlı monster'i alacağım fakat yine de öneri almak istiyorum sizce en iyi tercih bu mudur?Alıntıyı görüntüle
monster ve güzel marka ikisini aynı cümlede kullanmayalım benceMonster güzel bi marka ama bence indirim beklemelisin. Bu zamanda fiyatlar uçmuşken parana yazık olur. Geçen ay hepsiburada da Asus Tuf un buna yakın özelliklerdeki bi laptop u 5500 TL ye düşmüştü.
İndirim olacağını düşünmüyorum baktığıma göre bu özelliklerde daha ucuz bi laptop bulamadım napmalıyım bilemedimMonster güzel bi marka ama bence indirim beklemelisin. Bu zamanda fiyatlar uçmuşken parana yazık olur. Geçen ay hepsiburada da Asus Tuf un buna yakın özelliklerdeki bi laptop u 5500 TL ye düşmüştü.
Ben hiç bi sorununu duymadım. Ayrıca adamlar para almadan laptop bakımı bile yapıyorlar. Bence bir sorun yok markada.monster ve güzel marka ikisini aynı cümlede kullanmayalım bence
Bence biraz daha takip edin laptopları. Herhangi bi indirim vesayre olmazsa monster alın.İndirim olacağını düşünmüyorum baktığıma göre bu özelliklerde daha ucuz bi laptop bulamadım napmalıyım bilemedim
Bi kanıt sunabilir misiniz amacım bilgi edinmekmonster ve güzel marka ikisini aynı cümlede kullanmayalım bence
knk herşeyin en ucuzunu kullanıyolar bide benim tanıdığım kullanan 3 kişi var 3üde memnun değilB
Ben hiç bi sorununu duymadım. Ayrıca adamlar para almadan laptop bakımı bile yapıyorlar. Bence bir sorun yok markada.
Fiyatı uygun olsun diye kullanılıyordur. Ama sorun yaratıyorsa bilemem.knk herşeyin en ucuzunu kullanıyolar bide benim tanıdığım kullanan 3 kişi var 3üde memnun değil
Neden yorum atmak için atıyorsun bilgin olmadığı konuya ? Laptop önerisi soruyorum monster alma diyen arkadaşın sunduğu kanıta bak ya da bilgisi olmadığı halde sırf yorum sayım artsın diye laptop almayın diyene bak ya kardeşim laptop önerisi kısmına açıyorum sen laptop alma yazıyorsunHocam laptop almayın masaüstü alın ama illaha ki alacam diyorsanız bu laptop alınabilir gibi pek bilgim yok