6/7k telefon tavsiyesi

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
6750
Merhaba arkadaşlar 6000/7000 tl arasında 7000 i geçmemesi gerek telefon tavsiyesi yaparmısınız çok oyun oynanmayacak bu bütçede alınabilecek en uzun ömürlü telefon olması gerek
Benim bulduklarım
Note 12
Note 10 lite
14c sıfır
13c sıfır
Mi 11 lite 6 ram
Note 12 hariç hepsi 8 ram çok bir beklentimiz yok telefondan

Merhaba arkadaşlar 6000/7000 tl arasında 7000 i geçmemesi gerek telefon tavsiyesi yaparmısınız çok oyun oynanmayacak bu bütçede alınabilecek en uzun ömürlü telefon olması gerek
Benim bulduklarım
Note 12
Note 10 lite
14c sıfır
13c sıfır
Mi 11 lite 6 ram
Note 12 hariç hepsi 8 ram çok bir beklentimiz yok telefondan
Redmi note 10 plus
Remdi note 13 pro / pro+
Redmi note 12 pro

Önerileniniz için teşekkürler hocam da redmi note 10 plus hangisi oluyor
Xiaominin redmi üzerinden çıkardığı en taş telefon. Parçası ucuz, kaliteli, oyunlarda performansı güzel, her açıdan fiyat performans olarak xiaominin bugüne kadar çıkardığı en iyi telefon. Bazen aralarında yeşil ekran sorunlu olanlar denk gelebiliyor. Anneme doğum günü hediyesi aldığım cihazda da bu sorun çıktı fakat yılda maksimum 2-3 kez olduğu için iade etmedik. Çözmenin yolu da çok basit, reboot menüsüne girip çıkmanız yetiyor 30 saniyenizi alıyor o da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerileniniz için teşekkürler hocam da redmi note 10 plus hangisi oluyor
Note 10 pro*

Kafayı yemiş millet ben s22yi 9,5a aldım. S10e ne kadar peki
7500/8000 tl ama çoğu sorunlu hocam ucuz olsa direk s10 alırım

Xiaominin redmi üzerinden çıkardığı en taş telefon. Parçası ucuz, kaliteli, oyunlarda performansı güzel, her açıdan fiyat performans olarak xiaominin bugüne kadar çıkardığı en iyi telefon. Bazen aralarında yeşil ekran sorunlu olanlar denk gelebiliyor. Anneme doğum günü hediyesi aldığım cihazda da bu sorun çıktı fakat yılda maksimum 2-3 kez olduğu için iade etmedik. Çözmenin yolu da çok basit, reboot menüsüne girip çıkmanız yetiyor 30 saniyenizi alıyor o da.

Note 10 pro*
teşekkürler hocam note 10 pro bakacağım ozaman

En ucuz s10 bu hocam https://shbd.io/s/POZpnbxk

hepsi birbirinden kötü. 2. el S10+

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler