Neler Yeni

6-8k arası 2. el nvidia ekran kartı tavsiyesi

Wemsry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Koray Bozkurt
6-8k arası 2. el nvidia tarafında ne önerirsiniz amd ekran kartı işime yaramaz ağır iş yapıyorum 1660s var ve artık gerçekten çok zorlanıyor unreal engine olsun blender da render almak olsun yardımcı olur musunuz özellikle nvidia kart lazım ve en az 30 serisinden olursa çok işime yarar en azından bazı yeni teknolojilere de sahip olabilir

elemin

80+ Bronze
8k ya 1 senelik 4060 bulunur belki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pazarlıkla vs.

ya da ekran kartınla takas + nakit olarak.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Ahmet
3070 bulunur bence zorlasan

8k ya 1 senelik 4060 bulunur belki.

pazarlıkla vs.

ya da ekran kartınla takas + nakit olarak.
belki adam yedeğe ayıracak belki ihtiyaç sahibine verecek belki sattı/satacak da o ekran kartının parası dahil bütçe bu olabilir

Wemsry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Koray Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

belki adam yedeğe ayıracak belki ihtiyaç sahibine verecek belki sattı/satacak da o ekran kartının parası dahil bütçe bu olabilir
dediğin gibi ekran kartını sattığım haliyle max 8k çıkartabiliyorum

3070 de olabilir bi düşünücem bunu da sağolasın

elemin

80+ Bronze
yani mining yapılmış olma ihtimali olan fazla güç çeken ve garantisi bitmiş 3000 serisi alcağına 1-2 ay sonra kenara 1-2 k daha koyabiliyorsan 4000 serisi almak daha mantıklı benim fikrimce ama kesinlikle para koyamam kenara dersen temiz 3000 serisi bak hocam

Wemsry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Koray Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani mining yapılmış olma ihtimali olan fazla güç çeken ve garantisi bitmiş 3000 serisi alcağına 1-2 ay sonra kenara 1-2 k daha koyabiliyorsan 4000 serisi almak daha mantıklı benim fikrimce ama kesinlikle para koyamam kenara dersen temiz 3000 serisi bak hocam
hemen şimdi alamayacağım doğruyu söylemek gerekirse yine bir süre bekleyeceğim o sırada fiyatlara göre ve artan paraya göre yapılabilir evet ama aynı zamanda işlemci de değişmeyi düşünüyorum muhtemelen r7 5700x geçicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,864
Üyeler
171,989
Son üye
KairaKayra
Top Bottom