Neler Yeni

6 ay oldu hâlâ aynıyım, düzelemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Güngör

6 ay öncesinde de konusunu açmıştım. Bu olaydan sonra 2 3 ay boyunca psikolojik destek alıp aşk hayatımdaki beklentilerimi ve kararlarımı daha kararlı hale getirmeyi denedim, maalesef başaramadım. 3 tane kızla konuştum ama hepsi 1 2 haftalık flörtten öteye gitmedi. Hayattan kopmuş gibi yaşıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Alperen Yılmaz

6 ay öncesinde de konusunu açmıştım. Bu olaydan sonra 2 3 ay boyunca psikolojik destek alıp aşk hayatımdaki beklentilerimi ve kararlarımı daha kararlı hale getirmeyi denedim, maalesef başaramadım. 3 tane kızla konuştum ama hepsi 1 2 haftalık flörtten öteye gitmedi. Hayattan kopmuş gibi yaşıyorum.
Hocam siz demekki birinin yerine başkasını koyamıyorsunuz bence tek seçenek bozuk ampulu tekrar aydınlatmaya çalışmak gibi görünüyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Mehmetcan İvrendi

LOL'e başla Unutamıyorsan Hayla git anime vs. izle untmazsam bede bir şey bilmiyorum

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam
Hocam ver ağzına mermiyi sana yaptığı kötülükleri ve sana ters gelen şeyleri yaptığını aklına getir başka yolu yok. Nasip değilmiş daha iyi kalpliler nasip olur inşallah

Hocam ver ağzına mermiyi sana yaptığı kötülükleri ve sana ters gelen şeyleri yaptığını aklına getir başka yolu yok. Nasip değilmiş daha iyi kalpliler nasip olur inşallah
1735109328638.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,358
Üyeler
163,650
Son üye
AlfredoBan
Top Bottom