Neler Yeni

6 ay oldu hâlâ aynıyım, düzelemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Güngör

6 ay öncesinde de konusunu açmıştım. Bu olaydan sonra 2 3 ay boyunca psikolojik destek alıp aşk hayatımdaki beklentilerimi ve kararlarımı daha kararlı hale getirmeyi denedim, maalesef başaramadım. 3 tane kızla konuştum ama hepsi 1 2 haftalık flörtten öteye gitmedi. Hayattan kopmuş gibi yaşıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Alperen Yılmaz

6 ay öncesinde de konusunu açmıştım. Bu olaydan sonra 2 3 ay boyunca psikolojik destek alıp aşk hayatımdaki beklentilerimi ve kararlarımı daha kararlı hale getirmeyi denedim, maalesef başaramadım. 3 tane kızla konuştum ama hepsi 1 2 haftalık flörtten öteye gitmedi. Hayattan kopmuş gibi yaşıyorum.
Hocam siz demekki birinin yerine başkasını koyamıyorsunuz bence tek seçenek bozuk ampulu tekrar aydınlatmaya çalışmak gibi görünüyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Mehmetcan İvrendi

LOL'e başla Unutamıyorsan Hayla git anime vs. izle untmazsam bede bir şey bilmiyorum

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam
Hocam ver ağzına mermiyi sana yaptığı kötülükleri ve sana ters gelen şeyleri yaptığını aklına getir başka yolu yok. Nasip değilmiş daha iyi kalpliler nasip olur inşallah

Hocam ver ağzına mermiyi sana yaptığı kötülükleri ve sana ters gelen şeyleri yaptığını aklına getir başka yolu yok. Nasip değilmiş daha iyi kalpliler nasip olur inşallah
1735109328638.png

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca

Hocam ciddi bir ilişkinin hele de bahsettiğiniz kadar kendinizi kaptırdığınız ve karşıdaki kişiyle planlamalar yaptığınız bir ilişkinin (önceki konunuza da göz gezdirdim) bitmesinden 6 ay geçmesi sizi yeni bir ilişkiye hazır ya da tam olarak normal hayatınıza adapte yapmaz.
Benim tavsiyem aşkı aramamanızdır. En azından belli bir süre.
Çünkü genellikle burada yapılan hata o kişiyi başka bir insanla doldurmaya çalışmak oluyor. Belki mantıklı gözükebilir işte onu atlatmama yardımcı olur falan diyerekten ama bu yeni insanla kuracağınız ilişkiyi de doğrudan etkiler.
En basit tabirle sürekli eski ilişkinizi ile yenisini kıyaslar durursunuz.
Bildiğim kadarıyla aşk acısı zaten ciddi bir ilişkiyse bu durumu doğru dürüst atlatmanız 6 ay ila 1 yıla kadar uzayabiliyor.
Bence kendinizin ne istediğinden emin olun. Belki bu ortamlardan biraz uzaklaşıp kendinize yatırım yapmak ileriki ilişkileriniz içinde daha sağlıklı olur. Hem de bi' nebze atlatmış olursunuz.
Kendinizi ne kadar bu muhabbetlere koşullarsanız atlatmanız daha zor olur.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Mehmetcan İvrendi
Anime ne lan çocuk musn
Aynen Reis Şimdi Anime izleyen Ateist dinsiz imansız ergenler"de dersin kesin Evet türkiye'de çoğunlugu böyle ama çoğunluğu böyle diye herkes öyle olmuyor Mesela Japonlara bak bakayım 30 yasındaki adam bile izliyor ABD'de de böyle vs.

Kısaca Anime Çocuk işi değil Sen Gidip küçük çocuklar için olan animeleri izliyorsan değişir git Death Note vs. İzle az

Aynen Reis Şimdi Anime izleyen Ateist dinsiz imansız ergenler"de dersin kesin Evet türkiye'de çoğunlugu böyle ama çoğunluğu böyle diye herkes öyle olmuyor Mesela Japonlara bak bakayım 30 yasındaki adam bile izliyor ABD'de de böyle vs.

Kısaca Anime Çocuk işi değil Sen Gidip küçük çocuklar için olan animeleri izliyorsan değişir git Death Note vs. İzle az
Yok sadece ergen ve cocuk diyorum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yok sadece ergen ve cocuk diyorum
Tamam ben'de diyiyorum ki sen böyle sanmaya devam et kaç Global'de Anime izleyenlerin yaş ortalaması 16-35 iken sen böyle devam et

Sen'de Muhtemelen Sosyal Medya'da her Açık Sexy gördüğün kadını Beğenen yanında kesici delici alet tasıyinca kendini Tehlikeli sanan Sahıslardan birisindir ama neyse

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Serkan karakaya

En son anime cocuk isi dedigimde 2019 idi suan 4 yil oldu gecen yapay zekaya hesaplattim toplam 2500 bolum tam dogru deil ama ort izlemisim oda 830 saat yapiyor ...

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Mehmetcan İvrendi
En son anime cocuk isi dedigimde 2019 idi suan 4 yil oldu gecen yapay zekaya hesaplattim toplam 2500 bolum tam dogru deil ama ort izlemisim oda 830 saat yapiyor ...
İşte Bunu anlatanıyorsun İnsanlara bende 2018-2019 yıllarında falan Daha TR'de çok popüler olmadan önce ön yargı ile yaklaşıyordum malum TR'deki animeci kitlesi Genelde Gotik tarzda giyinen Ateist/Deist Her tarafına pirsing takmış ucubelerden oluşuyor diye lanse ediliyordu Evet vardı buvtarz insanlar ama başta azdı Sonra böyle lanse edildiği için Bu Tipler'de Animeye izlemeye başladı ve şuan Günümüzde Türkiyede Anime izleyenlerin çoğu bu tarz insanlar O yüzden bazen hak veriyorum böyle garip yaklaşımlara 😁

Neyse Instagram'da Vs. yabancı sayfaların Naruto editlerini vs. görünce daha doğrusu Madara editleri bende başladım Şuana Kadar kaç tane anime izledim bilmiyorum ama senden fazla olduğuna eminim😁(Pişman Değilim Yine olsa yine izlerdim)Sonuçta Sokaktaki Serseriler gibi olacağıma bu çok daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,553
Üyeler
163,682
Son üye
Mehmettece
Top Bottom