6 aylık spor gelısımım 10 üzerinden sizçe kaç

lecxx

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar 6 aydır spora gidiyorum spora başlama sebebım goguslerım sizce 10 üzerınden kaclık bır gelısım olmus kalıtesız fotograflar eskı halım daha kalıtelı olan yenı halim.

Ekler

• IMG_0341.webp
    IMG_0341.webp
    14.4 KB · Hit: 75
  • IMG_0342.webp
    IMG_0342.webp
    10.6 KB · Hit: 68
  • IMG_0344.webp
    IMG_0344.webp
    9.2 KB · Hit: 54
  • IMG_0343.webp
    IMG_0343.webp
    13.7 KB · Hit: 55
  • IMG_3961.webp
    IMG_3961.webp
    168.7 KB · Hit: 56
  • IMG_3960.webp
    IMG_3960.webp
    89.3 KB · Hit: 57
  • IMG_3959.webp
    IMG_3959.webp
    81.1 KB · Hit: 71
  • IMG_3958.webp
    IMG_3958.webp
    110.9 KB · Hit: 70
ulen ben 1 ayda 8 kilo almıştım makina olmuştum. 6 ay uzun bi süre hiç değişim yok.

ulen ben 1 ayda 8 kilo almıştım makina olmuştum. 6 ay uzun bi süre hiç değişim yok.
Hocam ben yağlardan kurtulmak ıcın kılo verdım sımdı tekrar gerı alıyorum görünüş olarak hıc Bır degısm yok fakat kılo olarak 5 le yastığımı sımdı 25 le 8 tekrar çıkarıyorum nasıl sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 nerdeyse gelişme yok
Hocam görünüş olarak haklısınız fakat basldıgımla 5 le yaptığımı sımdı 25 le yapıyorum nasıl sence

ağırlıklıklar zamanla 40 - 50 kiloya çıkar . güclenmek ile şekil farklı. ilk 6ay 1 sene müthiş değişim olur sonra çok yavaş gelişirsin. çok önemli değil fitnes veya body building. hafta da 1 halı saha maçı bile bu spordan daha kalitelidir. çok daha nefesli ve güçlü hissedersiniz.

ağırlıklıklar zamanla 40 - 50 kiloya çıkar . güclenmek ile şekil farklı. ilk 6ay 1 sene müthiş değişim olur sonra çok yavaş gelişirsin. çok önemli değil fitnes veya body building. hafta da 1 halı saha maçı bile bu spordan daha kalitelidir. çok daha nefesli ve güçlü hissedersiniz.
Hocam 3 arkadaş beraber başladık hepımızın vücut tıpı benzer hepsinde görünümde gelısım var fakat örnek latpulldown da onlar 45 le çalışırken ben ben 55 le çalışıyorum sözce ıyomı yoksa kotumu

çok ağır kaldırabilmek marifet değil. sakatlama kendini canım kardeşim. iyi kötü diyebileceğimiz bir soru değil bu.hadi iyi forumlar.hayatta dengeyi bulman dileğiyle.

Hocam 3 arkadaş beraber başladık hepımızın vücut tıpı benzer hepsinde görünümde gelısım var fakat örnek latpulldown da onlar 45 le çalışırken ben ben 55 le çalışıyorum sözce ıyomı yoksa kotumu
şekil için hafif yük uzun süreli çalışma yapmalısın yani en azından ben öyle biliyorum

hedef nokta orası galiba

sen takma bu arkadasları, yeni baslayan herkes 5-6 ayda anca haraketlerde formu oturtturuyorlar. dolayısıyla sana isi ögreten biri olmadıysa yeni yeni adam akıllı kütle koymaya başlıyorsun. ayrıca amacın estetik bi görüntü ise üstüne vuran ışık ve yag oranın herşeyden daha önemli. yag oranın fazla , onu dusurmeye bak, eger belirli aralıklarla agırlıkların veya aynı agırlıkta tekrar sayıların artıyorsa devam et sorun yok demektir. boş zamanlarında youtube da güray aydın izleyerek haraketler,beslenme gibi konularda bilgini arttırmanı öneririm.

sen takma bu arkadasları, yeni baslayan herkes 5-6 ayda anca haraketlerde formu oturtturuyorlar. dolayısıyla sana isi ögreten biri olmadıysa yeni yeni adam akıllı kütle koymaya başlıyorsun. ayrıca amacın estetik bi görüntü ise üstüne vuran ışık ve yag oranın herşeyden daha önemli. yag oranın fazla , onu dusurmeye bak, eger belirli aralıklarla agırlıkların veya aynı agırlıkta tekrar sayıların artıyorsa devam et sorun yok demektir. boş zamanlarında youtube da güray aydın izleyerek haraketler,beslenme gibi konularda bilgini arttırmanı öneririm.
Teşekkür ederım adamsın

10 üzerinden 8 @Realhas the Great milf personal trainer daha iyi anlar
Teşekkürler

Kaç yaşındasın ve beslenmeye ne kadar dikkat ediyorsun.
Yağ oranın düşmüş ama 6 aylık sürece kıyasla kas kazanımı çok etkili gözükmüyor.

Geri