Merhaba arkadaşlar 6 aydır spora gidiyorum spora başlama sebebım goguslerım sizce 10 üzerınden kaclık bır gelısım olmus kalıtesız fotograflar eskı halım daha kalıtelı olan yenı halim.
Hocam ben yağlardan kurtulmak ıcın kılo verdım sımdı tekrar gerı alıyorum görünüş olarak hıc Bır degısm yok fakat kılo olarak 5 le yastığımı sımdı 25 le 8 tekrar çıkarıyorum nasıl senceulen ben 1 ayda 8 kilo almıştım makina olmuştum. 6 ay uzun bi süre hiç değişim yok.
Hocam görünüş olarak haklısınız fakat basldıgımla 5 le yaptığımı sımdı 25 le yapıyorum nasıl sence0 nerdeyse gelişme yok
Hocam 3 arkadaş beraber başladık hepımızın vücut tıpı benzer hepsinde görünümde gelısım var fakat örnek latpulldown da onlar 45 le çalışırken ben ben 55 le çalışıyorum sözce ıyomı yoksa kotumuağırlıklıklar zamanla 40 - 50 kiloya çıkar . güclenmek ile şekil farklı. ilk 6ay 1 sene müthiş değişim olur sonra çok yavaş gelişirsin. çok önemli değil fitnes veya body building. hafta da 1 halı saha maçı bile bu spordan daha kalitelidir. çok daha nefesli ve güçlü hissedersiniz.
şekil için hafif yük uzun süreli çalışma yapmalısın yani en azından ben öyle biliyorumHocam 3 arkadaş beraber başladık hepımızın vücut tıpı benzer hepsinde görünümde gelısım var fakat örnek latpulldown da onlar 45 le çalışırken ben ben 55 le çalışıyorum sözce ıyomı yoksa kotumu
hedef nokta orası galibamemen buyumus
Teşekkür ederım adamsınsen takma bu arkadasları, yeni baslayan herkes 5-6 ayda anca haraketlerde formu oturtturuyorlar. dolayısıyla sana isi ögreten biri olmadıysa yeni yeni adam akıllı kütle koymaya başlıyorsun. ayrıca amacın estetik bi görüntü ise üstüne vuran ışık ve yag oranın herşeyden daha önemli. yag oranın fazla , onu dusurmeye bak, eger belirli aralıklarla agırlıkların veya aynı agırlıkta tekrar sayıların artıyorsa devam et sorun yok demektir. boş zamanlarında youtube da güray aydın izleyerek haraketler,beslenme gibi konularda bilgini arttırmanı öneririm.
Teşekkürler10 üzerinden 8 @Realhas the Great milf personal trainer daha iyi anlar