6 Eylülde Okullar Açılıyor Ne Düşünüyorsunuz?

Aşılar çıktı. Vakaların yüksek olması ise aşı yaptırmayanlar. Muhtemelen öğretim görevlilerine özel bir şey yaparlar. Maskeyle okula gideriz.
Zaten öyleydi maske takıyorduk okulda. Mesleki ve teknik anadolu olarak okula gittim ama çoğu uzaktan eğitim idi açılmasının gerektiğini düşünüyorum. Ama umarım okul tam kapasite ile açılmaz yoksa yanarız.

Arkadaşlar normalde okula gitmeyi çok seven birisiyim ama korona döneminden sonra nedense her şeyden bezdim sabahları kalkamıyorum.Kalkınca bilgisayara geçiyorum.Şimdi de okullar açılıyor.Benim içim nasıl anlatsam biraz buruk kaldı.Şu anda Lise 3 e geçtim ve 9-10 hakkında fazla bir bilgim yok seneyede sınavım var.Kimse bizi düşünmüyor.Bu kadar eksikle nasıl ders çalışıp sınava gircez.
Kapanır geri,eminim.
(Biri aklında tutsun, Okullar kapanınca etiketlersiniz :cool:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar normalde okula gitmeyi çok seven birisiyim ama korona döneminden sonra nedense her şeyden bezdim sabahları kalkamıyorum.Kalkınca bilgisayara geçiyorum.Şimdi de okullar açılıyor.Benim içim nasıl anlatsam biraz buruk kaldı.Şu anda Lise 3 e geçtim ve 9-10 hakkında fazla bir bilgim yok seneyede sınavım var.Kimse bizi düşünmüyor.Bu kadar eksikle nasıl ders çalışıp sınava gircez.
Bu arada okula pc götürülüyor mu? Kuralları unuttum da :D

Düşünemiyorum korkuyorum napcamı bilmiyorum lise 2 ye geçtim ilk kez lisede yüz yüze eğitim görücez sanku ilk kezliseye gecmis gibi arkadaşlarım var tanismama gerek yokta hocalar dersler nasil bilmiyorum 5 gün çok gibi geliyoe alismisiz alistira alistira olsaydi keşke :D

Çok korkuyorum bide eylulün basina sinavim var sorumluluk coğrafya:(

Merak etme Üniversite gitmeye değer bir yer değil benim açımdan ilk başlarda bende istiyordum :D
Dostum Hakkari Üniversitene gidersen tabii gitmeye değer olmaz.
Sen bi boğaziçi, odtü gibi yerlere git bakayım orada yaşamak istersin. Üniversite dünyanın en gerekli en iyi yeridir. Gitmemeyi tercih etmekle bayağı hata yapmışsın, umarım ileride pişman olmazsın.

Düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşünemiyorum korkuyorum napcamı bilmiyorum lise 2 ye geçtim ilk kez lisede yüz yüze eğitim görücez sanku ilk kezliseye gecmis gibi arkadaşlarım var tanismama gerek yokta hocalar dersler nasil bilmiyorum 5 gün çok gibi geliyoe alismisiz alistira alistira olsaydi keşke :D

Çok korkuyorum bide eylulün basina sinavim var sorumluluk coğrafya:(
Senin ortalaman 50 nin altında mı ve edebiyatın ?

Dostum Hakkari Üniversitene gidersen tabii gitmeye değer olmaz.
Sen bi boğaziçi, odtü gibi yerlere git bakayım orada yaşamak istersin. Üniversite dünyanın en gerekli en iyi yeridir. Gitmemeyi tercih etmekle bayağı hata yapmışsın, umarım ileride pişman olmazsın.
Gidiyorum zaten izmirde okuyorum yaşıyorum izmirliyim ama bilmiyorum bende sorun galiba

Aşılar çıktı. Vakaların yüksek olması ise aşı yaptırmayanlar. Muhtemelen öğretim görevlilerine özel bir şey yaparlar. Maskeyle okula gideriz.
Aşı kesin koruma sağlamıyor. Aşı olup da ölen çok kişi var. Delta varyantı aşı falan dinlemiyor.

Geri