İyimiş ben 250 alıyorum ama halıcıdayım6 saatlik part time iş ücreti günlük ne kadar olmalı?
Bana 180 TL dediler.
İş kafe yeri.
Ücretin gereksinimi ise müşterinin tek tük geliyor olması. Yani öyle haldır haldır müşteri gelmiyor.
Asgarî ücrete göre çok düşük ayrıca sigortan yatıyor mu yani e devlette görünüyor mu onu mutlaka kontrol et. 6 saat gece vaktiyse daha da kötü.6 saatlik part time iş ücreti günlük ne kadar olmalı?
Bana 180 TL dediler.
İş kafe yeri.
Ücretin gereksinimi ise müşterinin tek tük geliyor olması. Yani öyle haldır haldır müşteri gelmiyor.
Asgari ucret 11402 tl 30 bölersen günlük 380 liraya tekabul ediyor ki günde 8 saat çalışma şartıyla buda saatte 45 47 tl gibi bişey yapıyor sanirsam6 saatlik part time iş ücreti günlük ne kadar olmalı?
Bana 180 TL dediler.
İş kafe yeri.
Gündüz işi. İşin yoğun olmadığı tek tük olduğu zamanlar. Sigorta yatacak part time olarak.Asgarî ücrete göre çok düşük ayrıca sigortan yatıyor mu yani e devlette görünüyor mu onu mutlaka kontrol et. 6 saat gece vaktiyse daha da kötü.
müşteri az sa normal6 saatlik part time iş ücreti günlük ne kadar olmalı?
Bana 180 TL dediler.
İş kafe yeri.
Butik kafelerde çalısacaksan söyle diyim kimi zaman bombos olur kimi zamanda ağız burun olur.6 saatlik part time iş ücreti günlük ne kadar olmalı?
Bana 180 TL dediler.
İş kafe yeri.
Butik Cafede muhtemelen Jr. Barista yada Ona esit bir seyle çalısacak, İnsanlar dediğim gibi.müşteri az sa normal
Asgari ücretin saati 50.25tl 6 saat min 300tl. Ve extra olarak sigortani da ödemiyor 300tl altında çalışmak eziyettir. Calisma. Belli bir saati geçtiği zaman sana yemek vermekte zorundalar. 6 saat çalıştığın biryerde yemek karşılamak zorunda iş veren. 180tl 6 saat boş boş oturulmaz bile6 saatlik part time iş ücreti günlük ne kadar olmalı?
Bana 180 TL dediler.
İş kafe yeri.