oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Cyberpunk 2077 (!)
Valhala diyen varCyberpunk 2077 (!)
modlu minecraft'ın üstadı duruyor burda desem yalan olmaz küçük kardeşimede öğretiyorum yavaş yavaş eğleniyor bayaModlu minecraftı önerebilirim hatta eğlenceli kanallar da mevcut https://www.youtube.com/user/RuLingGame bu kanal da çocuklar için eğlenceli içerikler üretiyor.
Outlast II bence daha iyi tam çocuk oyunuCyberpunk 2077 (!)
Hiç oynamadım modlu ama çok eğlenceli olduğunu biliyorum yt de çok izlerdim. İlerleyen zamanlar da PVP'ci olarak yetiştirirsin kılıç ok eğitimleri falan.modlu minecraft'ın üstadı duruyor burda desem yalan olmaz küçük kardeşimede öğretiyorum yavaş yavaş eğleniyor baya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Outlast II bence daha iyi tam çocuk oyunu
oynamadıysan bence oyna skyfactory 2.5,3 vb önerimdir ve diğer FTB mod packleriHiç oynamadım modlu ama çok eğlenceli olduğunu biliyorum yt de çok izlerdim. İlerleyen zamanlar da PVP'ci olarak yetiştirirsin kılıç ok eğitimleri falan.
bi akrabam var minecraft oynamaya başladı abuk subuk videolar izleyip dersleri boşladıNeden?
Ciddi oynamayı bırakalı 2 yıl oldu oyunu o kadar çok oynadım ki sıkıldım ya.oynamadıysan bence oyna skyfactory 2.5,3 vb önerimdir ve diğer FTB mod packleri
herkes aynı olucak anlamına gelmez ve youtube da küçük çocuklara denetimli bir şekilde içerik tükettirilmesi gerekiyor gidip enes baturu veya diğer saçma kanalları keşfetmesinin önüne geçilmelibi akrabam var minecraft oynamaya başladı abuk subuk videolar izleyip dersleri boşladı
ayn biraz zaman sonra bazı oyunlar baya biliyor örn 7 days to die ben bu oyunu kesin 500 saat oynarım diye almıştım 40 saat oynadıksan sonra yüzüne bakmadım.Ciddi oynamayı bırakalı 2 yıl oldu oyunu o kadar çok oynadım ki sıkıldım ya.
Ben 5 yıl oynadım minecraft ondan artık sarmıyor yapmam gereken her şeyi yaptım gibi hissediyorum.herkes aynı olucak anlamına gelmez ve youtube da küçük çocuklara denetimli bir şekilde içerik tükettirilmesi gerekiyor gidip enes baturu veya diğer saçma kanalları keşfetmesinin önüne geçilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayn biraz zaman sonra bazı oyunlar baya biliyor örn 7 days to die ben bu oyunu kesin 500 saat oynarım diye almıştım 40 saat oynadıksan sonra yüzüne bakmadım.
bi akrabam var minecraft oynamaya başladı abuk subuk videolar izleyip dersleri boşladı