Neler Yeni

60-70 bin TL'ye oyuncu laptopu tavsiyesi

adardemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adar Demir
Maksimum 70k civarına kadar çıkabilirim o civarda bir oyuncu laptopuna ihtiyacım var, marka olarak NVIDIA tercih ediyorum, laptoplar konusunda çok bilgi sahibi değilim fakat piyasada birçok kronik model olduğundan haberdarım, ısınma problemi olmayan kronik sıkıntıları olmayan bir cihaz lazım, uzun lafın kısası bu fiyat bandına bulabileceğim en iyi laptop nedir acaba?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,442
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

adardemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adar Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni indirime girmiş sanırım ilk defa bu fiyata gördüm
bu modelin ekran kartı 105 watt ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu gerçekten de mantıklı geldi, biraz araştırayım bu modeli kronik bir sıkıntısı yoksa incelemeleri pozitif ise ya bunu alacağım ya da 5000 serisini bekleyeceğim.
not: biraz araştırdım bu omen modellerinde hall sensor diye kronik bir sıkıntı varmış ondan biraz kafam karıştı

Son düzenleme:

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar
bu modelin ekran kartı 105 watt ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu gerçekten de mantıklı geldi, biraz araştırayım bu modeli kronik bir sıkıntısı yoksa incelemeleri pozitif ise ya bunu alacağım ya da 5000 serisini bekleyeceğim.
not: biraz araştırdım bu omen modellerinde hall sensor diye kronik bir sıkıntı varmış ondan biraz kafam karıştı
Omen kronik diyenleri gördüm ama yorumları iyi bu modelin o yüzden bilmiyorum, sworda gelirsek kalite olarak üst segment sayılır bu fiyata bulmak çok zor ki zamlanmış zaten. Masaüstü imkanın varsa bu paralara sağlam sistem dizilebilir.

adardemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adar Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Omen kronik diyenleri gördüm ama yorumları iyi bu modelin o yüzden bilmiyorum, sworda gelirsek kalite olarak üst segment sayılır bu fiyata bulmak çok zor ki zamlanmış zaten. Masaüstü imkanın varsa bu paralara sağlam sistem dizilebilir.
yurtta kalıyorum maalesef yoksa çok isterdim sistem dizmeyi, Hatta masaüstü konusunda çok daha deneyimliyim çok zor oluyor laptop almak zorunda kalmak piyasa çok karmaşık herkes bir şeye kronik diyor her modelden bir şey çıkıyor, herhalde birçok marka Türkiye'ye sıkıntılı ürün gönderiyor fabrika çıkışı kronik ürünleri satabilmek için

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar
yurtta kalıyorum maalesef yoksa çok isterdim sistem dizmeyi, Hatta masaüstü konusunda çok daha deneyimliyim çok zor oluyor laptop almak zorunda kalmak piyasa çok karmaşık herkes bir şeye kronik diyor her modelden bir şey çıkıyor, herhalde birçok marka Türkiye'ye sıkıntılı ürün gönderiyor fabrika çıkışı kronik ürünleri satabilmek için
4060 laptop bakabilirsin performans farkı çok az duruyor yanlışım varsa düzeltsinler ama 140w 2 ekran kartınarasında gaming testlerde 5 fps filan oynuyor paran cebinde kalır en azından

adardemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adar Demir
4060 laptop bakabilirsin performans farkı çok az duruyor yanlışım varsa düzeltsinler ama 140w 2 ekran kartınarasında gaming testlerde 5 fps filan oynuyor paran cebinde kalır en azından
o zaman 5070 beklemekte fayda var

Top Bottom