60 bin TL Scooter Motor Önerisi

Sizce Hangisi?

• Oy kullanan toplam üye
    6
Reaksiyon skoru
47
Bütçe
60000
Kuryelikte kullanılacak anket olarak bırakıyorum farklı düşüncesi olan yorum yaparsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bulduğum modeller:
Falcon Mocco 50 (sigorta ve vergiden muaf olduğu için kafamda bu var)
Arora Special Alfa 110i
TVS Jupiter 110 veya 125'lik
Mondial Fury 110i

daha büyük bir motor bloğu sizin avantajınıza olacağından Arora Special Alfa 110i ve Mondial Fury 110i kuryelik için uygun ve bütçe dostu motosikletlerdir. 50cc'lik motosikletlerin bir süre sonra size yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. ancak vergi muafiyeti için istiyorsanız tabii ki Falcon Mocco 50'yi tercih edebilirsiniz, bir sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum.

daha büyük bir motor bloğu sizin avantajınıza olacağından Arora Special Alfa 110i ve Mondial Fury 110i kuryelik için uygun ve bütçe dostu motosikletlerdir. 50cc'lik motosikletlerin bir süre sonra size yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. ancak vergi muafiyeti için istiyorsanız tabii ki Falcon Mocco 50'yi tercih edebilirsiniz, bir sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum.
Falcon'un bir artı yönü daha ise bende B sınıfı ehliyet var sürebilirim, diğerlerinde çevirmede duramam kaçarsam da ceza ama falcon'u alırsam sıkıntı olmayacak ehliyet yönünde. (Sözde B sınıfı ehliyet 125 cc'ye kadar sürebilecek dediler fakat bedavaya olmaz o iş yine para isteyecekler kanun çıkınca)

haklısınız. ehliyetiniz B sınıfı ise diğer motorlara yönelmenizi tavsiye etmem. yılbaşı itibariyle de cezalara zam geleceğinden harcı borcunu görmeyecektir. ilerleyen zamanlarda direkt A2 sınıfı ehliyete yazılabilirsiniz. tekerinize taş değmesin.

haklısınız. ehliyetiniz B sınıfı ise diğer motorlara yönelmenizi tavsiye etmem. yılbaşı itibariyle de cezalara zam geleceğinden harcı borcunu görmeyecektir. ilerleyen zamanlarda direkt A2 sınıfı ehliyete yazılabilirsiniz. tekerinize taş değmesin.
öneriniz için çok teşekkür ederim <3

Peugeot bı tane 130bin TL lik motorunu 12 ay taksit yapıyordu hocam. Taksit işinize gelirse onu da araştırın derim. Arkadaşım bakıyordu söylemişti.

Peugeot bı tane 130bin TL lik motorunu 12 ay taksit yapıyordu hocam. Taksit işinize gelirse onu da araştırın derim. Arkadaşım bakıyordu söylemişti.
130 bin ona vereceğime Honda almayı düşünürüm bence kalite olarak Hondayı çok övüyorlar

130 bin verip de cup tarzı motorlar almak saçmalık olur

Geri