60 Bin TL Civarı Bi Sistem Önerirseniz Sevinirim.

Dostum bu fiyata bu sistem bence fazla iddialı. Yerinde olsam fazla beklemezdim fırsat kaçabilir. Bu tarz sistemler genelde stoklu oluyor çünkü. yine bir baktım sağa sola ama yok bu sistem fiyatı bu özelliklerde başka yok gibi şuan için

x3d lerin l3 önbelleği fazla oluyor fps oyunları için fazlasıyla farkı göreceksiniz. Ben beğendim valla ddr5 ramlerin mhz değerleri de fena değil. Bu piyasada 5200 mhz değerli ramler satılıyor ve psular düşük wat oluyor. Kasa mini akvaryum kasa. Hikayeli oyunlarda fps arttırmak için dlss değilde fsr kullanıcaksınız ona göre değerlendirin. Ekran kartı saf güç anlamında tam fiyat performans güzel bir kart. 5060ti nin bir tık üstü saf güç konusunda. Ben yinede 5060ti tercih ederdim yazılımından dolayı.
50k fiyata aynı erkan kartı ama işlemci 5 7500f sistemler var ve mhz değerleri 5200 civarı oluyor. Anakart ise a620m falan oluyor.
yalnız anakart hakkında yorum yapamayacağım çünkü anakartın markasını ve modelini bir türlü göremedim

Post automatically merged:

geçen baktığımda fiyat 62ydi şimdi 64 olmuş sanırım amd ekran kartı pek sevmeyen birisi olarak yazılımdan dolayı nvidia tercih edersen bu sistem de iyi gibi görünüyor

Yok ben kesinlikle x3d işlemcili bir sistem istiyorum.

@Che_ ne alayım ?
Yani sana kalmış ama en üstte attığın sistem o paraya değmez ben olsam 5070 li sistemi alırım ilerde işlemci upgrade edebilirsin ki zaten bu haliyle de csde de gayet iyi fps verir işlemci değiştirmek kolay ama ekran kartı değiştirmek zordur çünkü maliyet yüksek olur

Yok ben kesinlikle x3d işlemcili bir sistem istiyorum.

@Che_ ne alayım ?
Öncelikle cs eskisi kadar işlemci oyunu değil. 7500f/7600(aynı sadece dahili kart farkı var) 5070 daha mantıklı. Monitör hz +360 ise 5060ti 7500x3d al ama sırf cs için saçma olur

Genellikle CS2 oynayacağım https://ty.gl/ayrwn74v39bje bu sistemi buldum başka hangi sisteme bakabilirim ?

Genellikle CS2 oynayacağım https://ty.gl/ayrwn74v39bje bu sistemi buldum başka hangi sisteme bakabilirim ?
monitörün 360hz değilse x3d gerek bile yok

Öncelikle cs eskisi kadar işlemci oyunu değil. 7500f/7600(aynı sadece dahili kart farkı var) 5070 daha mantıklı. Monitör hz +360 ise 5060ti 7500x3d al ama sırf cs için saçma olur
Monitör 320hz 5060ti ile hangi sistemler var ?

monitörün 360hz değilse x3d gerek bile yok
Monitör 320hz fakat attığınız sistem 70 bin tl o kadar çıkamam.

Monitör 320hz 5060ti ile hangi sistemler var ?

Monitör 320hz fakat attığınız sistem 70 bin tl o kadar çıkamam.
açıkçası 65k ya 5060ti alana kadar 70k ya 5070 kat ve kat daha mantıklı. attığınız sistemde olabilir 59k ya

Geri