- Bütçe
- 700
Merhaba arkadaşlar. Bütcem maksimum 600-700TL, Şu anda bulabildiğim en iyi mouse Claws Nexus X1 oldu, 12800Dpi ve 8000Hz. Bunun gibi ama daha ucuz olan çok iyi oyun oynatan bi mouse varsa önerilerinizi bekliyorum.
Hocam 1000tl ve üstü gösteriyor bütcem o kadar fazla değil maalesef. Bulabildiğim güzel 2 mouse var biri Claws Nexus X1 diğeri Asus Tuf Gaming M3 GEN 2 Aurayalnız 1000hz mouse kuponla vesaire dususrsen ajazz 159 pro
Bak anasayfada konu var vergı dahil 730 liraya 159 pro alma kendimde yaptım ve aldım baktığın mouselardan kat kat iyiHocam 1000tl ve üstü gösteriyor bütcem o kadar fazla değil maalesef. Bulabildiğim güzel 2 mouse var biri Claws Nexus X1 diğeri Asus Tuf Gaming M3 GEN 2 Aura
logitech g102 bakabilirsiniz, asus m3 gen 2, logitech g 203Merhaba arkadaşlar. Bütcem maksimum 600-700TL, Şu anda bulabildiğim en iyi mouse Claws Nexus X1 oldu, 12800Dpi ve 8000Hz. Bunun gibi ama daha ucuz olan çok iyi oyun oynatan bi mouse varsa önerilerinizi bekliyorum.
Hocam Claws Nexus X1 düşünüyorum ya değiştirilebilir kapakları filanda varmışBir süredir piyasayı takip etmiyorum rival 3 önercektim 1100 lira olmuş arkadaş
600 700 biraz az bir bütçe ya kuponla indirimle vs. ucuza kapatmaya çalış rival 3 giriş seviyesi zaten
Hiçbir yerde stok yok gözüküyor link atabilir misinizHocam Claws Nexus X1 düşünüyorum ya değiştirilebilir kapakları filanda varmış
alınmaz artık onlarlogitech g102 bakabilirsiniz, asus m3 gen 2, logitech g 203
Hocam temudan alışveriş yapmıyorum maalesef çok saçma politikaları var.temuda 1k kredi iadesi gelirse aj159 nl al
Hocam biri çıkıyor onu alacağına bunu al diyor başkası çıkıyor onun devri kapandı o artık alınmaz diyor, ne yapayım mouseyi hemen sipariş etmek istiyorum bu mouseyle gitmiyor çünkü lazeri bozuldu titriyor mouseyi hareket ettirirken. Bu bütçelere en uygun f/p mouse Claws Nexus serisi diyorlar.alınmaz artık onlar
yurtdışı imkanın yoksa clawslara bak evet g102 miş 203 müş uzak durHocam temudan alışveriş yapmıyorum maalesef çok saçma politikaları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biri çıkıyor onu alacağına bunu al diyor başkası çıkıyor onun devri kapandı o artık alınmaz diyor, ne yapayım mouseyi hemen sipariş etmek istiyorum bu mouseyle gitmiyor çünkü lazeri bozuldu titriyor mouseyi hareket ettirirken. Bu bütçelere en uygun f/p mouse Claws Nexus serisi diyorlar.
Yurtdışı imkanım yok yurtiçi alıyorum her şeyi. Teşekkür ederim.yurtdışı imkanın yoksa clawslara bak evet g102 miş 203 müş uzak dur