Arsek
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 873
- İsim
- mehmet yahya kara
- İlgilendiği Kategoriler
- ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
- Discord
- .arsek
pardon görmemişim =)Glorious Model I almaya karar verdim öneri veren herkese çok teşekkür ediyorum.
doğru karar vermişsin geçen indirmle çok ucuza almıstım güzel maus sağ tık ile sol tık arasında çok hafif basış hissiyat farkı var onun dışında 10 numara mouse süerkli update alıyor
tek sıkıntısı rgb leri dpı değiştirme tusuna atayamıyorsun çok fazla şey atayabiliyorsun macrosundan layerswift denilen baya iyi teknolojilere kadar ama bir türü rgb değiştirme şeyini yapamadım ben belki profile up down denilen modlar var bunlarla ayarlayabilirm ama uğarştırır
bir sorun vs varsa özelden sorabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
scroll tekerleği nin yan tarfında küçük bir çıkıntı diyelim bir destek noktası var o scrool switchinin içine giriyor switch kırılma ihtimali baya bi düşük genelde az önce belirttiğim yerden kırılıyor bunu lehimle halledebileceğini sanmıyorum yapıstırıcıyla vs belki ama onu scrool switchinden nasıl çıkartacak emin değilimhocam değiştirmenize ger4ek yok probleminizi lehim bilginiz varsa 5 dk ya halledebilirsiniz
Son düzenleme: