yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 889
- Bütçe
- 600000
beyler bütçem böyle sadecce 1 yıll filan kullanacağım az yakan dizel olması şart şu an aklımda pejo 301 var öneriniz var mı
1.4 i20 lere bakabilirsinbeyler bütçem böyle sadecce 1 yıll filan kullanacağım az yakan dizel olması şart şu an aklımda pejo 301 var öneriniz var mı
o tarz aaçlar kullanmıyorum sedan daha cazip gelior ve düşük motorlar bana olmaz malesef 1.6 olduğu için pejo düşünüyorum yinede teşekküre ederim başka bir önerin var mı1.4 i20 lere bakabilirsin
Egea 1.3 olmaz bana bı de Fiat markasini sevmiyorum301 elysee olabilir mantıklı az yakar çok kaçar veya 1.3 egeada olur
100.000km altı hatasız 0.9tce clio 4 sportstourer alıp, candan mühendislikte atiker grand lpg takar yoluma devam ederdim sanırım. (Seçimden sonra mazot 50yi geçtiğinde üzülmemek için.)Egea 1.3 olmaz bana bı de Fiat markasini sevmiyorum
Hocam 0.9 motor ne araba yokuşta direk geri gitmeye başlar100.000km altı hatasız 0.9tce clio 4 sportstourer alıp, candan mühendislikte atiker grand lpg takar yoluma devam ederdim sanırım. (Seçimden sonra mazot 50yi geçtiğinde üzülmemek için.)
siz de haklısınız hocam. kolay gelsin.Hocam 0.9 motor ne araba yokuşta direk geri gitmeye başlar
Sağolun teşekkür ederimsiz de haklısınız hocam. kolay gelsin.
308 2015 var memnunuz fiyatı ne kadar bilmiyorum ama bakabilirsinizbeyler bütçem böyle sadecce 1 yıll filan kullanacağım az yakan dizel olması şart şu an aklımda pejo 301 var öneriniz var mı
Bı bakayım308 2015 var memnunuz fiyatı ne kadar bilmiyorum ama bakabilirsiniz
Sedan tercihim su anBı bakayım
1.2 kullanıcısı olarak 0.9da biliyorum seni hiç yormaz tabi atmosferik değilse turbolu yani tce 0.9 tercih ederdimHocam 0.9 motor ne araba yokuşta direk geri gitmeye başlar
Ben güç istediğim için bı de sık doğuya gidiyorum o yüzden güçlü motor lazım daha önceden Passat 1.6 kullandım pek çok araç kullandım pejo 301 de kullandığım için bize cazip geldi memnun olduğum bir araç idi1.2 kullanıcısı olarak 0.9da biliyorum seni hiç yormaz tabi atmosferik değilse turbolu yani tce 0.9 tercih ederdim
1.6 motor uzmedigi için 1.6 istiyorumBen güç istediğim için bı de sık doğuya gidiyorum o yüzden güçlü motor lazım daha önceden Passat 1.6 kullandım pek çok araç kullandım pejo 301 de kullandığım için bize cazip geldi memnun olduğum bir araç idi