1 Milyon Bütçe İle Araba Önerisi

Şu megane 4 gerçekten 10 yıldır hayatımızda çok garip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu alacağın arabaların batıracağını düşünmüyorum hocam
inşallah, araçlar birbirine çok yakın karar vermek cok zor delirmek üzereyim

inşallah, araçlar birbirine çok yakın karar vermek cok zor delirmek üzereyim
Al bi leon FR, golf 7.5 yada skoda octavia bak dalgana :D
söylediğin hiçbir araç seni üzmez masraf olarak scala belki 3 silindir oludğundan oda çok üzmez

scala masraflı olabileceği korkutuyor bide dsg sanırım

tipi aralarında en güzeli elantra bence bu arada… satış için değil binmek icim alıcam
Yeni dsgler eskiler gibi fazla sorun çıkarmıyo. Evet hala cvt tork konvertörlüler kadar dayanıklı değil biraz narin bi şanzıman ama kullanmasını bilen sorun yaşamaz. Sıkışık trafikte 2. Ve 3. Vitese çok erken atrığından dur kalklarda genelde ısınma problemi oluyor. Onu da şanzımana yazılım atarak çözebiliyorlar. Ya da dur kalklarda manuele alarak. Kavramayı da frene tam basarak aracı yarım kavramada bırakmazsan sorun yaşamazsın zaten. Dsg eksiden ziyade artıdır. O japon arabalarındaki cvtler dsgnin onda biri kadar zevk veremez

söylediğin hiçbir araç seni üzmez masraf olarak scala belki 3 silindir oludğundan oda çok üzmez
1.6 tdi da varmış scalada, ben tabiri caizse suça bulaşan insanların bindiği araçlara binme taraftarı değilim biraz aile aracı arıyorum

Octavia kesinlikle güzek ama kronik vites seçici ve elektrik motoru arızası var

1.6 tdi da varmış scalada, ben tabiri caizse suça bulaşan insanların bindiği araçlara binme taraftarı değilim biraz aile aracı arıyorum
1.6 tdi lar genelde filo arabası. Özellikle gri renk 1.6tdi lar. İlk gelen scalalar şirketlere gitti. Özellikle ilk gelenlerde 3 kollu eski tip direksiyon var. Ordan ayırt edebilirsin

1.6 tdi lar genelde filo arabası. Özellikle gri renk 1.6tdi lar. İlk gelen scalalar şirketlere gitti. Özellikle ilk gelenlerde 3 kollu eski tip direksiyon var. Ordan ayırt edebilirsin
1.0 mı 1.6 mı asıl nokta

Gülü seven dikenine katlanır derler :D

Octavia aile aracı ki suçtan ziyade sürücüyle alakalı bi mevzu mesela broadwaye ne dersin normalde yaşlı aracı dersin ancak ülkede çok broadway yapıp serserilik yapan var

1.0 mı 1.6 mı asıl nokta
Ben dizel araç taraftarı değilim. Firmalarda bıraktı artık dizel motor üretmeyi. Hem vergi avantajı hem de daha sessiz olmasından 1.0 tercih ederdim

Ben dizel araç taraftarı değilim. Firmalarda bıraktı artık dizel motor üretmeyi. Hem vergi avantajı hem de daha sessiz olmasından 1.0 tercih ederdim
1.0 scalanın kaskosuda diğer araçlara göre çok çok uygundu diye hatırlıyorum

1.0 scalanın kaskosuda diğer araçlara göre çok çok uygundu diye hatırlıyorum
bu scala B segment hatchback mi C crossover mi anlayamadım nasıl araba bu

bu scala B segment hatchback mi C crossover mi anlayamadım nasıl araba bu
Skoda arabayı c segment hb olarak çıkartmış. Ama araç polo ibizadaki mqb platformu kullanıyo. Biraz uzatmışlar tabi. Boyut hacim konfor olarak c segment. Zaten ncap testlerinde de c segment diye geçiyo. B segmentte de 1litre motor kullanılıyo ama onlar genelde 90hp felan oluyor

Skoda arabayı c segment hb olarak çıkartmış. Ama araç polo ibizadaki mqb platformu kullanıyo. Biraz uzatmışlar tabi. Boyut hacim konfor olarak c segment. Zaten ncap testlerinde de c segment diye geçiyo. B segmentte de 1litre motor kullanılıyo ama onlar genelde 90hp felan oluyor
vallahi kafam karıştı bem bu gidişle 1.6 egea cross alcam😂

az yakmasi ve yolda bırakır mı korkusu yaşatmadığından dolayı 1.5dci megane 4 tercih ederdim kendim de kullanıyorum uzun yolda 3.6 litreyi gördüm (hız sabitleyici ile 😅)

Geri