Evet onu eklemeyi unutmuşum. Genelde hile diyorlar hocam banaXantaress değilsen hissetmezsin
çok profesyonel değilseniz gereksiz 540 da işinizi görür 360 daNihayet karar verdim arkadaşlar. Sadece rekabetçi oyunlarda kullanmak için zowie ile devam edeceğim. Ve 600 hertzlik son çıkan modelini alacağım. Şuan kullandığım monitör 240 hertz. Sizce 240'dan 600'e geçtiğim zaman farkını net olarak hissedebilir miyim ? 50 bin civarı para bayılacam zowie'ye. O yüzden her kuruşuna değsin istiyorum.
sisteminiz o fps i veriyorsa fark edersiniz diye düşünüyorumEvet onu eklemeyi unutmuşum. Genelde hile diyorlar hocam banaProfesyonel seviyede oynuyorum. O yüzden merak ettim acaba farkı belli olur mu oyundayken
4070 Tİ kullanıyorum ve en yakın sürede 9800x3d alacam. Sanırım 600 üstünü görürüm yani bilmiyorum gelince görecez. CS2'den yana şüphem yok fakat pubg'de sanırım en fazla 300 - 400 alırım. Ona yapacak bir şey yok gibi.çok profesyonel değilseniz gereksiz 540 da işinizi görür 360 da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sisteminiz o fps i veriyorsa fark edersiniz diye düşünüyorum
Hocam gözün bile 600hz görmüyorEvet onu eklemeyi unutmuşum. Genelde hile diyorlar hocam banaProfesyonel seviyede oynuyorum. O yüzden merak ettim acaba farkı belli olur mu oyundayken
para varsa alınır hocam4070 Tİ kullanıyorum ve en yakın sürede 9800x3d alacam. Sanırım 600 üstünü görürüm yani bilmiyorum gelince görecez. CS2'den yana şüphem yok fakat pubg'de sanırım en fazla 300 - 400 alırım. Ona yapacak bir şey yok gibi.
360 hz işinizi görecektir. Çok para bayılmaya gerek yok bence.Evet onu eklemeyi unutmuşum. Genelde hile diyorlar hocam banaProfesyonel seviyede oynuyorum. O yüzden merak ettim acaba farkı belli olur mu oyundayken
zowie'nin 360'ını kullanıyordum geçen sene. Bir hata yapıp sattım. Şimdi tekrardan aynı monitörü almam sanırım. 600 hertzi çok merak ediyorum. Bazılarının dediğine göre oyundaki karakterler ağır çekimde gibi yürüyormuş.360 hz işinizi görecektir. Çok para bayılmaya gerek yok bence.
9800x3d 'ye geçiş yapacam ekran kartım 4070 Tİ. cs2'de 600'ü geçerim sanırım da pubg de imkansız gibi.Sistemin 600 un üzerinde FPSlerde geziyorsa fark yaşarsın hem akıcılık hemde gecikmede .