600 tl klavye önerisi

ErdemEfe

80+
Reaksiyon skoru
29
Red switch olması önemli gece oyun oynamayı seviyorum mekanik olması iyi olur gk500 beğendim ama bazı sorunları varmış outme switchlerin problemler i varmış o yüzden farklı bildiğiniz varsa önerirseniz iyi olur şimdiden tşk

Red switch olması önemli gece oyun oynamayı seviyorum mekanik olması iyi olur gk500 beğendim ama bazı sorunları varmış outme switchlerin problemler i varmış o yüzden farklı bildiğiniz varsa önerirseniz iyi olur şimdiden tşk
cherry mx brown switchlere sahip bu fiyatta daha iyisi yoktur al geç daha klavye arama

cherry mx brown switchlere sahip bu fiyatta daha iyisi yoktur al geç daha klavye arama
tşk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

brown switch ağır diye duydum fps başda olmak üzere valorant cs-go r6 gibi oyunlar oynuyorum sıkıntı çıkarmı

tşk

brown switch ağır diye duydum fps başda olmak üzere valorant cs-go r6 gibi oyunlar oynuyorum sıkıntı çıkarmı
o tür oyunlarda brown çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum lol gibi oyunlar oynayacaksan asıl sıkıntı çıkartır çünkü seri seri tuşlara basman gerekiyor.

tşk

brown switch ağır değil ya istersen testlerine bak sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum

encoder al arkadaşların önerdiği gibi

tşk

Ağır değil.
Ben de kullanıyorum brown switch.
Çok hafif de değil ama ağır da denemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,563
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri