Red switch olması önemli gece oyun oynamayı seviyorum mekanik olması iyi olur gk500 beğendim ama bazı sorunları varmış outme switchlerin problemler i varmış o yüzden farklı bildiğiniz varsa önerirseniz iyi olur şimdiden tşk
tşkcherry mx brown switchlere sahip bu fiyatta daha iyisi yoktur al geç daha klavye arama![]()
HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
brown switch ağır diye duydum fps başda olmak üzere valorant cs-go r6 gibi oyunlar oynuyorum sıkıntı çıkarmıcherry mx brown switchlere sahip bu fiyatta daha iyisi yoktur al geç daha klavye arama![]()
HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o tür oyunlarda brown çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum lol gibi oyunlar oynayacaksan asıl sıkıntı çıkartır çünkü seri seri tuşlara basman gerekiyor.tşk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
brown switch ağır diye duydum fps başda olmak üzere valorant cs-go r6 gibi oyunlar oynuyorum sıkıntı çıkarmı
brown switch ağır değil ya istersen testlerine bak sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorumtşk
brown switch ağır diye duydum fps başda olmak üzere valorant cs-go r6 gibi oyunlar oynuyorum sıkıntı çıkarmı
tşk bilgilendirdiğin içino tür oyunlarda brown çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum lol gibi oyunlar oynayacaksan asıl sıkıntı çıkartır çünkü seri seri tuşlara basman gerekiyor.
Ağır değil.tşk
fps tarzı oyunlarda sıkıntı çıkarmasın yeterAğır değil.
Ben de kullanıyorum brown switch.
Çok hafif de değil ama ağır da denemez.