RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,604
Elli lira daha koy fury x al dışında öneriniz var mı?
Sadece PS uyumlu değil mi bu?![]()
HyperX Cloud Blue HX-HSCLS-BL/EM Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Blue HX-HSCLS-BL/EM Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Blue HX-HSCLS-BL/EM Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.059,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Veya bu hafta bime 350 TL'ye artics 1 gelcek 300 TL indirimli fiyat isterseniz onuda alabilirsiniz.
PlayStation kulaklığı bu.![]()
HyperX Cloud Blue HX-HSCLS-BL/EM Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Blue HX-HSCLS-BL/EM Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Blue HX-HSCLS-BL/EM Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.059,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Veya bu hafta bime 350 TL'ye artics 1 gelcek 300 TL indirimli fiyat isterseniz onuda alabilirsiniz.
Evet linke gitmememden kaynaklı görmedimPlayStation kulaklığı bu.
Warmı 600e önerin? Ykosa fury x alıcamPlayStation kulaklığı bu.
Fury x yerine bunu öneririm ben.Warmı 600e önerin? Ykosa fury x alıcam
Çko para 650 veriyon 700 veremiyonmu deme veremiyom. Hem wireless olması işime gelir.Fury x yerine bunu öneririm ben.
600 e daha iyisini bulabileceğimi düşünüyorum. Akakçe deki fiyatını hak etmiyor zaten.Bim'e SteelSeries 1 geliyor bakabilirsiniz.
Void Elite Surround alabilirsin indirimi devam ediyorsa.Çko para 650 veriyon 700 veremiyonmu deme veremiyom. Hem wireless olması işime gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
600 e daha iyisini bulabileceğimi düşünüyorum. Akakçe deki fiyatını hak etmiyor zaten.
Çok pahalıVoid Elite Surround alabilirsin indirimi devam ediyorsa.
599₺'ydi. RGB olan modelden bahsetmiyorum.Çok pahalı