KULAKLIK ÖNERİSİ 3500 TL BÜTCEM VAR
HYPERX CLOUD2 Mİ ALMALIYIM YOKSA HYPERX CLOUD 3 MÜ VE YA BAŞKA BİR ÖNERİSİ OLAN VAR MIDIR ACABA
ustam ses kasmadır rahat oynatır mı bir de hyperx cloud 2 ve 3 e bakıyorum da onlar alınır mıknk rengine bakmıyosun alıyosun bi tane. fiyatına göre üst segment kulaklıklarla kapışır. bende kırmızısını aldım gayet de güzel![]()
MCHOSE X9 Rose Red Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
hocam ses ayarlarını da paylaştılar forumda fps oyunları için çok iyi. cloud 3 den geçen bi arkadaş çok daha iyi olduğunu yazmış. bence bunu tercih etmelisin. beyaz ve siyahı bitti yeni yılda gelecekmiş net çok daha yüksek bi fiyatla gelir kaçırmaustam ses kasmadır rahat oynatır mı bir de hyperx cloud 2 ve 3 e bakıyorum da onlar alınır mı
tamam dostum teşekkür ederim renk önemli değil ya kaliteli olsun yeter benim içinhocam ses ayarlarını da paylaştılar forumda fps oyunları için çok iyi. cloud 3 den geçen bi arkadaş çok daha iyi olduğunu yazmış. bence bunu tercih etmelisin. beyaz ve siyahı bitti yeni yılda gelecekmiş net çok daha yüksek bi fiyatla gelir kaçırma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kutu içeriği falan da zengin özellikleri de fazla fazla
bence standart bi beyaz siyah renktense kırmızı daha ayrı güzel duruyo ama bazıları takılıyo. yanına bide aynı markanın mouse u var onu da alıcam bi ara kırmızı yine hoş duruyolar bencetamam dostum teşekkür ederim renk önemli değil ya kaliteli olsun yeter benim için
ilk defa senden duydum böyle bi markayı kararsız kaldım ama olmadı iade ederim kaliteli bir kulaklık arıyordum hyperx cloud 3 siyah renk alıcaktım şimdi sen bunu diyince kararsız kaldımbence standart bi beyaz siyah renktense kırmızı daha ayrı güzel duruyo ama bazıları takılıyo. yanına bide aynı markanın mouse u var onu da alıcam bi ara kırmızı yine hoş duruyolar bence
dediğim gibi cloud 3 den geçen bi arkadaş forumda daha iyi olduğunu yazmıştı. ülkemizde bilinmeyen bi marka. gaminggentr nin getirdiği markalar genelde bilinmeyen güzel kaliteli markalar oluyo. kendim de aldım aldığım ürünü öneriyorumilk defa senden duydum böyle bi markayı kararsız kaldım ama olmadı iade ederim kaliteli bir kulaklık arıyordum hyperx cloud 3 siyah renk alıcaktım şimdi sen bunu diyince kararsız kaldım
tamamdır dostum teşekkür ederim.dediğim gibi cloud 3 den geçen bi arkadaş forumda daha iyi olduğunu yazmıştı. ülkemizde bilinmeyen bi marka. gaminggentr nin getirdiği markalar genelde bilinmeyen güzel kaliteli markalar oluyo. kendim de aldım aldığım ürünü öneriyorum
dediğin kulaklıklara baktım steel serisi olan kulaklığı bi çok kişi önermemiş kral 751 cooler master satılmıyor galiba benim aklım cloud3 e takıldı yani alınır mı alınmaz mı trendyoldan alıcam en kötü iade ederim diye düşünüyorum .3500 bütçeyle güzel kulaklıklar alınıyor, o yüzden seçeneklerin fena değil. Cloud 2 zaten yıllardır kendini kanıtlamış bir model. Ses karakteri dengeli, mikrofonu yeterli, konforu da çoğu kişiye uyuyor. Eski ama “taş gibi çalışan” kulaklık işte. Cloud 3’e gelirsek… evet yeni model ama yorumlar baya karışık. Kimi çok memnun, kimi de “Cloud 2 daha iyiydi” diyor. Yani öyle net bir yükseltme hissi vermedi herkese. Fiyatına denk gelirse alınır ama beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım.
Bunun dışında bütçen müsaitse Cooler Master MH751/MH752 veya SteelSeries Arctis 1 gibi alternatiflere de bakabilirsin. Özellikle MH751 rahatlık ve ses kalitesi konusunda efsane bir F/P ürünü. Bu arada kulaklığı taksitli alacaksan, kampanya kovalamak için en kolay kredi kartı veren bankalar listelerine göz atmak da iyi oluyor. Genelde böyle ekipmanlarda güzel taksit imkanları çıkıyor.