GizliOyuncu0.1
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
- Bütçe
- 600
Klavye türkçe olmak zorunda bütçem 600 tl civarı mekanik olursa iyi olur.Birde numpadli olmaszını istiyorum.
Magic refiner rk68Klavye türkçe olmak zorunda bütçem 600 TL civarı mekanik olursa iyi olur.Birde numpadli olmaszını istiyorum.
600 TL'ye nerede satılıyor link atabilir misiniz? ben 718 TL'ye gördümde birde 124 TL kargosu varMagic refiner rk68
Pahalanmış olabilir600 TL'ye nerede satılıyor link atabilir misiniz? ben 718 TL'ye gördümde birde 124 TL kargosu var
Amazon prime ile alınca kargo ücretsiz mi oluyor bilginiz var mı bu konuda?Pahalanmış olabilir
bu paraya alınabilir fakar ben 902b kullandım 2 yıl boyunca switchler aşırı kalitesizdiSarftech T60 veya Gamebooster https://www.hepsiburada.com/gameboo...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67
2 yıl boyunca kullanmışsın sonuçtabu paraya alınabilir fakar ben 902b kullandım 2 yıl boyunca switchler aşırı kalitesizdi
bozulmadı fakat çınlama ve basmama gibi soruunları baya artmıştı son zamanlarda zaten sorunu fay hatları kökten çözdü2 yıl boyunca kullanmışsın sonuçta