Mr.Someone
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
500-600 TL'ye hangi mouseları önerirsiniz?
Kronik sorunlu olduğunu duymuştum başka RGB mouse öneriniz var mı?![]()
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
https://www.amazon.com.tr/Kablosuz-...oler+master+mm720,electronics,141&sr=1-2&th=1 bu fiyata alabileceğin en iyisi bu.500-600 TL'ye hangi mouseları önerirsiniz?
Kopma olursa seni bulurlar ama?
Hiç bişeycik olmaz elimden en az 6 tane geçti farklı farklı batchler renkler sorun yaşamazlar zaten prime ile 400 TL'ye geliyor bedava fiyatıKopma olursa seni bulurlar ama?![]()
Hocam bunun incelemesini okudum alan kişi palm grip için uygun değil demişti.
Öneriniz var mı?Kopma olursa seni bulurlar ama?![]()
Elin büyük değil ise rahat kullanırsın bu fiyatta ki en iyi mouse budur yine de.Hocam bunun incelemesini okudum alan kişi palm grip için uygun değil demişti.
Başka öneriniz var mı hocam bir kere alayım doğru alayım istiyorum.Elin büyük değil ise rahat kullanırsın bu fiyatta ki en iyi mouse budur yine de.
Yok maalesef şuanlıkBaşka öneriniz var mı hocam bir kere alayım doğru alayım istiyorum.
Elinin büyüklüğü? Tutuş şeklin? Max çıkabileceğin bütçe?Başka öneriniz var mı hocam bir kere alayım doğru alayım istiyorum.
Palm grip. Büyüklük 18-20 sanırım. 600 TL'yi pek geçmese ve RGB olsa güzel olur.Elinin büyüklüğü? Tutuş şeklin? Max çıkabileceğin bütçe?
Bu fiyatlara benim önerebileceğim bişiy yok maalesef. 2.el olabilir belkiPalm grip. Büyüklük 18-20 sanırım. 600 TL'yi pek geçmese ve RGB olsa güzel olur.