snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
CS:GO ve arada müzik için alacağım bassları telefın kulaklığından 1-2 tık iyi olsun yeter
en çok arctis 3 düşündüm ama bassları nasıl düşük de olsa hissettiriyor muSteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı
SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.googleadservices.com
Ben de onu almayı düşünüyorum. Basslarını kötüleyen kimse duymadım henüz.en çok arctis 3 düşündüm ama bassları nasıl düşük de olsa hissettiriyor mu
basları güzel istersen steel series engine 3 üzerinden ayarlaya biliyorsunen çok arctis 3 düşündüm ama bassları nasıl düşük de olsa hissettiriyor mu
kablolu dşünüyorumKablolu mu arıyorsun kablosuz mu ?
buna bir değinmek istiyorum. Zamanında almayı düşünüp araştırmıştım. Arctis 3'ün yeni versiyonunda steel series engine kullanılamıyor diye okuduğumu hatırlıyorum. Bu yüzden almamıştım.basları güzel istersen steel series engine 3 üzerinden ayarlaya biliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben kendim steel series artics 1 wirlees aldım gayet basları kaliteli arkadaşım artics 3 bluetooth aldı gayet memnun
İndirimleri kovalayıp artic 5 ya da Artic 3CS:GO ve arada müzik için alacağım bassları telefın kulaklığından 1-2 tık iyi olsun yeter
cloud serisi sevmiyorum kraken te aldımEğer biraz bekleyip üstüne 100-150 lira koyup Cloud 2 alamam diyorsan Corsair HS60 öneririm. Ses kasmak konusunda gayet beğendim konforuda orta derecede,terletiyor ve uzun kullanımda hafif bir ağrı yapıyor,pedleride değiştirilemiyor ama ses seviyesi,kasması gayet güzel,mikrofonunun çıkabilmesi büyük bir artı ve RGB si yok dış kullanıma gayet uygun oluyor ve bu bence önemli bir detay. dışarıya fazla ses vermiyor. Ama dediğim gibi kesinlikle az daha sabredip cloud 2 almanı düşünürüm çünki ben hata yaptığımı düşündüm aldıktan sonra keşke bekleseydim az daha kulaklıktak pişman değilim fakat cloud 2daha iyi olduğu kesin.
Arctis 3 pek önermem ses konusunda biraz geri olduğu söyleniyor ama 5 alacak olursan güzel ama o fiyata zaten cloud 2 var