real1ty
80+ Bronze
Ayar yapılıp büyütebiliyorsun, yine de uymamışsa tamam. Anakartın ne?aynı
abi kafama oturmuyor te yoksa alıyım da
Ayar yapılıp büyütebiliyorsun, yine de uymamışsa tamam. Anakartın ne?aynı
abi kafama oturmuyor te yoksa alıyım da
asus prime b550 m e olması lazım tam aklımda değil şuanAyar yapılıp büyütebiliyorsun, yine de uymamışsa tamam. Anakartın ne?
yok ona baktım padleri değiştirilmiyormuş o yğüzden eledim
farkları ne peki
Razer Kraken Tournament Edition vs Razer BlackShark V2 X Side-by-Side Headphones Comparison
The Razer BlackShark V2 X are better wired gaming headphones than the Razer Kraken Tournament Edition. The V2 X are more comfortable, have a better-balanced sound profile, which some users may prefer, and their boom mic does a significantly better job of recording your voice. However, the Kraken...www.rtings.com
Bu karşılaştırmada çoğu testte V2 X önde.
b550m v2 x'i besler alabilirsinasus prime b550 m e olması lazım tam aklımda değil şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok ona baktım padleri değiştirilmiyormuş o yğüzden eledim
besler derken ?Razer BlackShark V2 X vs Razer Kraken Tournament Edition: What is the difference?
What is the difference between Razer BlackShark V2 X and Razer Kraken Tournament Edition? Find out which is better and their overall performance in the PC and gaming headset ranking.versus.comMesaj otomatik birleştirildi:
b550m v2 x'i besler alabilirsin
Ne farkı var diye sordun.besler derken ?
ben kraken te istemiyorum ki onunla neden karşılaştırıyosunuz anlamadım ama
arctis 3 teknik özellik olarak biraz daha iyi ama fp olarak v2x daha iyibesler derken ?
ben kraken te istemiyorum ki onunla neden karşılaştırıyosunuz anlamadım ama
fp olması önemli değil yani fiyat konusunda sık9ntım yok sadece ses kalitesi olarak arctis 3 mü yoksa v2 x mi onu söyleyin yeterarctis 3 teknik özellik olarak biraz daha iyi ama fp olarak v2x daha iyi
arctis 3 ile kastediyordumNe farkı var diye sordun.
mikrofonu bozuluyor diye biliyorum başka sorunlarıda vardı hatırlayamadım ayrıca o fiyata daha iyi kulaklıklar varnesi vardı ki anlamadım