hayır reis o değil hani furyx alcam demişsin ya drop plusa nolduBu bütçede fury var reis neden drop plus önereyim
Fury x almadım, furylevel gönderdi inceleme için. Drop plus duruyor, fury x de kargoda dağıtımda şu anhayır reis o değil hani furyx alcam demişsin ya drop plusa noldu
İtopya şart ise arkafşların attığı modellere bakabilirsin. Dediğim gibi Corsair kulaklıkları çok bilmem, ama diğer markalarda fury x en iyisi.bana bi yardımcı olabilirimisin itopyadan olsa iyi olur demiştim ama
teşekürler yardımın için iyi günlerİtopya şart ise arkafşların attığı modellere bakabilirsin. Dediğim gibi Corsair kulaklıkları çok bilmem, ama diğer markalarda fury x en iyisi.
Adam resmen sponsorluk almışTam şu an geldi![]()
Fury X daha iyi.itopyada steelseries arctris 1 indirime girmiş baktım dğer sitelere göre 100 TL daha ucuz hem bütçemden de aşağıda ne dersin
Arctis 1-3 alınmaz gaming gen tr den hs 50 pro öneririm 500 tl arctis 3 1.5 sene kullandım alınmaz.itopyada steelseries arctris 1 indirime girmiş baktım dğer sitelere göre 100 TL daha ucuz hem bütçemden de aşağıda ne dersin
Bekliyoruz incelemeyiTam şu an geldi![]()