600 Watt çeken 9070 XT normal mi?

5090dan fazla güç çekiyordu... :D
Vita ya sallayan ve rajin ve enermax öneren arkadaşlar gelin bakalım sizin PSU lara da? yamuluyor mu yamulmuyor mu??
9070 xt Furmark + 7950x3d r23 testi beraber açık iken total 700-800w yükte bile sıfır yamulma maximum kararlılık.
Kardeşim bu nece güç çekmedir

Iyiki Vita 1000w almışım o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizden bir ricam var. Eğer mümkünse PUBG 2k da detaylı bir test tapabilirmisiniz? Herkes yeni oyunlari test ediyor fakat kimse PUBG gibi eski klasiklerde test yapmıyor...
Kuracak vaktim olursa tabii ki yapaım.

Sertifikasını bilmem ama 12v 672w çoğu sertifikalı dandik Psudan iyi bu arada. Deepcool vardı o bile 645w tı sanırım bronze olanı. Aynı şekilde high powerda 640 civarıydı sanırım.

Daha test e girmeden 11.920 felan düşüyor devamı aşşasını görüyor. Ayrıca kronik fan sorunu o ses aklımdan çıkmıyor :) 1050w modeli. 4070ti ile test etmiştim.
Onda sorun olabilir ya. İyi bir psu kolay kolay 12 v altına düşmemesi lazım.

Sertifikasını bilmem ama 12v 672w çoğu sertifikalı dandik Psudan iyi bu arada. Deepcool vardı o bile 645w tı sanırım bronze olanı. Aynı şekilde high powerda 640 civarıydı sanırım.

https://www.clearesult.com/ sertifika testinde bile başlangıç voltajı 12v altındaydı direk alayı aynı o modelin.

Rme 750w besler mi acaba bunu
beslemiyor yazmış ya arkadas.

Yok zaten geri toplatılma felan muhabbeti de döndü o seriler de rulman hatasından bende fiyatına ve eskiden markayı bildiğimden düştüm şaşırttı beni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,198
Üyeler
183,396
Son üye
Fevzi_
Geri