goksel53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 667
80 derece zarar verir mi ?chipset o anakartın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartım iyi model neden ısınıyor chipseti o kadar acaba
80 derece zarar verir mi ?chipset o anakartın.
sertifikasırz enermax nasıl serfıtfıkalı 4 misli fiyata sahip olan psu dan iyi olabilirEnermax yahşidir.
Kardeşim bu nece güç çekmedir5090dan fazla güç çekiyordu...
Vita ya sallayan ve rajin ve enermax öneren arkadaşlar gelin bakalım sizin PSU lara da? yamuluyor mu yamulmuyor mu??
9070 xt Furmark + 7950x3d r23 testi beraber açık iken total 700-800w yükte bile sıfır yamulma maximum kararlılık.
Kuracak vaktim olursa tabii ki yapaım.Iyiki Vita 1000w almışım o zaman
Sizden bir ricam var. Eğer mümkünse PUBG 2k da detaylı bir test tapabilirmisiniz? Herkes yeni oyunlari test ediyor fakat kimse PUBG gibi eski klasiklerde test yapmıyor...
12v altında 11.88v lara düşmüş tamam düşük ama fiyatına göre okey.Oyunda açık altta.
Alıntıyı görüntüle
Buda anakart Alıntıyı görüntüle
Diğeri ne kadar düşüyor ? Kaç watt ?12v altında 11.88v lara düşmüş tamam düşük ama fiyatına göre okey.
Daha test e girmeden 11.920 felan düşüyor devamı aşşasını görüyor. Ayrıca kronik fan sorunu o ses aklımdan çıkmıyor
Sertifikasını bilmem ama 12v 672w çoğu sertifikalı dandik Psudan iyi bu arada. Deepcool vardı o bile 645w tı sanırım bronze olanı. Aynı şekilde high powerda 640 civarıydı sanırım.
Onda sorun olabilir ya. İyi bir psu kolay kolay 12 v altına düşmemesi lazım.Daha test e girmeden 11.920 felan düşüyor devamı aşşasını görüyor. Ayrıca kronik fan sorunu o ses aklımdan çıkmıyor1050w modeli. 4070ti ile test etmiştim.
https://www.clearesult.com/ sertifika testinde bile başlangıç voltajı 12v altındaydı direk alayı aynı o modelin.Sertifikasını bilmem ama 12v 672w çoğu sertifikalı dandik Psudan iyi bu arada. Deepcool vardı o bile 645w tı sanırım bronze olanı. Aynı şekilde high powerda 640 civarıydı sanırım.
Onda sorun olabilir ya. İyi bir psu kolay kolay 12 v altına düşmemesi lazım.
beslemiyor yazmış ya arkadas.Rme 750w besler mi acaba bunu
Yok zaten geri toplatılma felan muhabbeti de döndü o seriler de rulman hatasından bende fiyatına ve eskiden markayı bildiğimden düştüm şaşırttı beni.Sertifikasını bilmem ama 12v 672w çoğu sertifikalı dandik Psudan iyi bu arada. Deepcool vardı o bile 645w tı sanırım bronze olanı. Aynı şekilde high powerda 640 civarıydı sanırım.
Onda sorun olabilir ya. İyi bir psu kolay kolay 12 v altına düşmemesi lazım.
Rme 750w besler mi acaba bunu
Besler sorunu yoksa. Bendeki sorunlu ısıdan kapatıyor. Garantiye göndericem onu.https://www.clearesult.com/ sertifika testinde bile başlangıç voltajı 12v altındaydı direk alayı aynı o modelin.
beslemiyor yazmış ya arkadas.